Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Stephen Chiodo natočil jen jediný film a hned takovouhle "bombu." Zabijáčtí klauni z vnějšího vesmíru je brutální komedie z hrubě béčkového ranku, který určitě nesedne kdejakému tuctovému filmovému fandovi, ale ortodoxnímu příznivci brakových filmů tohle udělá zaručeně dobře. No...už podle názvu se člověk nemůže splést...a odted si budu dávat na klauny hódně velkýho bacha...vřele doporučuju! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle je dobrá hovadina :D A překvapivě celkem funkční, dost jsem se u toho bavil a nemůžu říct, že bych se u toho nudil. Je tady spousta bizarních nápadů (třeba s cukrovou vatou nebo se stínohrou), ale on obecně děj tohohle filmu je strašně bizarní - na Zemi přistane šapitó plné vraždících mimozemských klaunů, co své oběti balí do cukrové vaty nebo si z nich udělají popcorn a některé vyvolené uvězní do balónů. Samozřejmě se to nebere vážně a díky tomu to fakt baví, teda aspoň mě. Klidně bych si to pustil znovu, jelikož je to neskutečná pakárna, ale pravda, ne každému tahle šílenost sedne. Mě ale tyhle blbosti sednou celkem často a Klauni zabijáci nejsou výjimkou. Btw, někdy bych chtěl zažít tu projekci v kině, o které zde píše uživatel Xeelee, jelikož to muselo být něco. Asi taky někdy zajdu na Festival otrlého diváka, jestli jsou tam ty projekce fakt takové :D 4* ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Masky a kulisy, všetko praktické, klobúk dole. Ale mohlo sa buď viac pritvrdiť na bizarnej atmosfére, o gore nehovoriac. 80s atmoška ako vždy super, ale jedna odtrhnutá hlava, kokony a mŕtva bábka/ šéf polície(TO je cesta, ktorou sa tvorcovia mali vydať!), plus možno "malinovka", to nezachráni. Kreatívny nápad, plus mínus spracovanie, celkovo pohodová jednohubka, ale sakriš...Šlo by z toho vytrieskať oveľa viac! ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi tenhle snímek unikal,než sem se k němu dopídil.A musím říct,že tak nějak splnil mé očekávání.Jedná se především o velkou porci legrace v hororovém duchu.Masky klaunů nemají chybu,originalita jejich zabíjení taky ne.Škoda,že se ty malilinké prázdné chvílie nevyplnili,jinak by to nemělo chybu! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Záležitosť, ktorej existencii uveríte iba vtedy, ak ju uvidíte. Nápad s klaunami ako mimozemšťanmi sa zdá byť príliš bláznivý, ale masky hercov sú dostatočne vydarené a prekvapivo strašidelné. Inými slovami pôsobia dojmom, že nejde o masky, ale reálne tváre. Vnútro lode je už typický osemdesiatkový gýč. Občas poteší výborný fór: "Vy ste spolubývajúce Debbie?", ale k väčšej spokojnosti ich malo byť rozhodne viac, namiesto toho počúvame častokrát fádne dialógy typu: "Kam to zmizlo?...Neviem"... ktoré len orálne dopĺňajú to, čo postavy vedia/nevedia alebo vidia/nevidia. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)
  • V scéne, keď je Debbie (Suzanne Snyder) v kúpeľni a je napadnutá malými hlavami klaunov, môžeme jasne vidieť, ako sú v stene porobené diery, cez ktoré vedú káble, ktorými sú príšery ovládané členom štábu. (tXtX)
  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)

Reklama

Reklama