Reklama

Reklama

Poprava

  • USA Return to Paradise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Lewis, Sheriff a Tony jsou přátelé, kteří společně tráví své prázdniny v Malajsii. Nikdo z nich netuší, jak mnoho tento výlet změní jejich životy. Prázdniny končí a tak Sheriff s Tonym odjíždějí zpět do Ameriky. Lewis se do Malajsie zamiloval a zůstává. Toto rozhodnutí se mu ale stává osudným. Místní policie totiž při hledání ukradeného kola, nachází v domě, kde všichni tři bydleli, větší množství hašiše. Lewis je uvězněn a následně odsouzen k trestu smrti. Po dvou letech se Sheriff a Tony dozvídají krutou pravdu. Teď mají osm dní na to, aby se rozhodli, zda vezmou svou část viny na sebe a zachrání tak život svému kamarádovi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zajímavý téma, ale strašně se to táhne. Celá ta milostná zápletka mi tam přišla nějak navíc. Jinak jsem čekal, že to úplně pohřbí nějakej happy end, kdy soudce jim řekne, že jsou plantážníci, ale když se někdo takhle obětuje pro kamaráda, tak je nechá jít. No nakonec to byl happy end jenom tak napůl. Slabý 3 hvězdy... ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Poprava mozno chcela vyzniet profesionalne a filmovo zdatne no Rubenov pribeh mal mnoho dier a vlastne vsetko sa tocilo len o jednej zalezitosti cim pribeh vyznieval dokonca i trapne a naivne. Povedal by som ze tento celovecerak je do velkej miery nakazeny neprofesionalitou a nudou.Nebudem to tu uz nijak obzvlast rozpisovat vsetko co byste mali zistit okrem danych poznatkov najdete v ukazke. ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Tři mladí kluci ze svobodného světa tvrdě narazili v zemi, která je krásná, ale i nebezpečně a pro nás i nepochopitelně tvrdá. Při potírání drog nemají slitování a můžeme se jen dohadovat, jesti je to dobře a tresty přiměřené. Obdivuji statečnost Sheriffa, který se dobrovolně vrátil a přihlásil k odpovědnosti, i když ta jeho riskantní oběť byla nakonec zbytečná. Ale jak sám řekl - horší než vězení by bylo špatné svědomí, kdy by se Lewisově sestře nemohl podívat do očí. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Nezavinilo to jen kolo, ale špatné myšlení. Pýcha, která vždy předchází pádu. Absolutní neúcta k lidem a věcem (orangutany nechme raději stranou): bavit se v exotickém prostředí (vždycky jen na úkor domorodců, nikdy to není jinak), demonstrativní odhazování věcí (kolo bylo možná jediným majetkem chudého Malajce) a bohorovná likvidace zbylé drogy (proč jí zbylo tolik?). No jo, řeknete, "ať se mládí vydovádí", ale meze dovádivosti mádí nevytyčuje. Stejně tak jako odopovědnosti... Do tohoto bodu jsem se včera dodíval, dnes se rozhodnu, zda budu večer pokračovat nebo to nechám na své představivosti.... Nakonec mi to nedalo a podíval jsem se na celý film. Nevím, zda jsem udělal dobře, pravděpodobně ne. Příběh, který měl naději probudit ze spaní Šípkovou Růženku, skončil generálním obelháváním a osudovou romantickou láskou, pro níž SMRT nebude tou pravou živnou půdou... WELCOME TO PARADISE! ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Záver tohto filmu je pekne silná káva! Rozbeh v Malajzii (podľa tituliek to bolo Thajsko:) je pohodový, keď si traja hrdinovia užívajú slnko, more, hašiš a pekné thajky (pardón, Malajky:), potom nasleduje zdĺhavejšia časť presviedčania v Amerike... a na koniec príde krásny, romantický, depresivný, šokujúci, no proste úžasný záver, v ktorom vyniká mimoriadny herecký výkon Joaquina Phoenixa (ale aj Vaughn s Heche sú výborní). Nebyť pár detailov, tak je to za 5*. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

  • Film je venovaný pamiatke Dannyho Arnolda, ktorý bol jedným z výkonných producentov filmu. Jeho premiéry sa však nedožil. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama