Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Zo Zoo ušiel medved...ARNIE-Hercules zoskoči z koča a vrhne sa na medveda.. Medved po nakladačke od ARNIEHO-Herculesa nemože preglgnut tu potupu a odchádza z New Yorku.Sadá do lietadla a smer SLOVENSKO.. V 80 rokoch sa stal populárnym v relácii pre deti a mládež "Zlatá Brána". Po zrušení relácie po medvedovi ani stopy. Taký Arnie je guvernér... Co keby to bolo naopak...hm?Bol by medved guvernerom? 8))) ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Jéjdamane to je volovina!!! To je rozhodně jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl. Ale jednu hvězdičku dát musím protože jsem v ten den shlídnul ještě Sylvesterův začátek - porno The Party at Kitty and Stud's. V obojích případech ale obdivuju Arnieho i Slye, jak se po těch sračkách mohli prosadit-no teda klobouk dolů hoši. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Když byl Arnie ještě chlapec, objevil posilování a našel si svůj velký vzor. Jmenoval se Reg Park, vyhrál Mr. Universe a objevil se ve filmu jako Herkules. Mladý Schwarzenegger se rozhodl jít v jeho šlépějích a po nezbytných titulech v kulturistických soutěžích došlo i na film. Kvůli silnému přízvuku musel být dabován a v titulcích se objevil jako Arnold Strong, protože jeho jméno bylo pro Američany stěží vyslovitelné. Ve filmu vyhořel, ale nedá se říci, že by ostatní by byli o tolik lepší a on jim to kazil. Snímek byl špatný po všech stránkách, a nezapadl jen díky přítomnosti budoucí hvězdy. Jiní by to asi vzdali, ale Arnold Schwarzenegger nebyl zvyklý prohrávat. Zatvrdil se, pracoval na sobě, odolal návrhům agentů aby si vybral pseudonym, a nakonec se etabloval jako největší filmová hvězda přelomu osmdesátých a devadesátých let, nejvýdělečnější herec Hollywoodu a jeden z nejznámějších lidí na světě. Donutil všechny, aby se naučili jeho jméno nejen vyslovovat a psát, ale i vyhledávat. ()

frafra odpad!

všechny recenze uživatele

tak tady jsem tedy dlouze váhala,....dát odpad nebo 5 hvězdiček? jiné filmy téhož typu mě velice baví, člověk se zasměje....v tomto filmu například u kamenné tváře arnolda, nebo scéně s medvědem, kdy ten medvěd opravdu divně běhá a je menší než arnold :D ale kvůli zdlouhavému a nedomyšlenému konci jsme dala odpad! ....nelíbilo se mi, že si Hercules nabrnknul v New Yorku micinku a kvůli ní tam chtěl zůstat déle....a najednou obrátil, odletěl zpátky na olymp a ani si na ni nevzpomněl...divné.....jinak taková klasika, co v sobotní večer i odpoledne nezklame. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká, amatérská a bezrozpočtová chujovina, která neskončila v propadlišti dějin z jediného důvodu: ten toporný kulturista s příšerným přízvukem ve své první filmové roli se totiž postupně vypracoval na (pravděpodobně) největší akční hvězdu století a guvernéra Kalifornie! Jeho debut ovšem spíchlo pár ochotníků zjevně proto, aby Mr. Universe mohl v každé třetí scéně sundat triko a zapumpovat prsními svaly. :-) Ano, se znalostí kontextu jde přesně o film "tak blbý, až je zábavný", ale jeho 20-minutový sestřih mi propříště bohatě postačí. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Schwarzenegger vystupoval v tomto filmu pod uměleckým jménem Arnold Strong. (Stegr)
  • V čase 1:10:51, když Herkules (Arnold Schwarzenegger) a Preclík (Arnold Stang) řídí kočár, je v záběru vidět kino s upoutávkou na proslulé road-movie Bezstarostná jízda (1969). (Džejkop)

Reklama

Reklama