Reklama

Reklama

Přepadení ve vzduchu

Trailer

Obsahy(1)

John Cutter je bývalý příslušník protiteroristické jednotky, který provádí školení leteckého personálu pro případ únosu letadla. Po tragické události, kdy nedokázal zabránit vraždě vlastní manželky, odešel ze služby a nyní po dlouhém váhání přijal nabídku svého přítele Slye Delvecchia, aby nastoupil na pozici šéfa bezpečnosti u velké letecké společnosti. Na své jmenování odlétá do Los Angeles stejným letadlem, kterým je bez vědomí pasažérů přepravován v doprovodu dvou agentů FBI chladnokrevný zločinec Charles Rane. Ten má na palubě několik kompliců, kteří ho krátce po startu osvobodí a letadlo unesou. Cutter, který je v době přepadení na toaletě, unikne pozornosti teroristů a podaří se mu upozornit policii. Vzápětí zneškodní jednoho z únosců a vypustí palivo, čímž teroristy přinutí k přistání na nejbližším letišti. To je však pouhý začátek dramatického střetnutí mezi osamělým Cutterem a nelítostnými teroristy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Prepadeni ve vzduchu jsem videl tak ctyrikrat, ale vzdycky jsem zaspal, takze s emi to povedlo az tentokrat a muzu s jistotou konstatovat, ze je to slatanina! Tady Wesley jeste jako mladoch zachranuje plne letadlo cestujicich trosku jinym zpusobem, nez ve vetsine podobnych filmu i kdyz neco urcite vykradlo. Hlavni zaporak je docela matlak, spise smesny, nez hruzu nahanejici. Cela jeho parta byla dost pofiderni, hlavne brejlounek, ktery vypadal ze do peti napocitat neumi. Elizabetce to sluselo, avsak jeji ceska daberka byla po lobotomii... Takze, tohle je obsazeni a ted ke scenari. Dlouhou dobu jsem neslysel neco tak dementniho, co pet minut padla hloupa veta. Napriklad: Letuska co vypadala jako Michael Jackson (A) "Ne, nedelej to" (Wesley) B: "Přestaň, musím!" A "Řekni, že jsi dobrej." B: "Jo, jsem ten nejlepší" A: "Hm, dobře, udělej to". 6/10 ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film složený z několika předešlých filmů: Smrtonostná Past 2 - Blbej policajt, Přepadení v Pacifiku - Bývalý hrdina (Wesley Snipes), Boein 747 v ohožení - černošská letuška atd. Prostě nic co bychom nemohli vidět v jiném lepším filmu z tohoto prostředi. I když je tu ještě hlavní záporák Bruce Payne, který hraje v různých béčkových filmech tyto role které mu opravdu sednou. Nebýt jeho, tak by tento tuctový film s jedinou vtipnou hláškou dostal maximálně ** ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Škoda že Snipes už takové filmy nikdy nenatočí (Demolition Man, Šerifové...). Akční klasiky let středně vzdálených, kdy frčely filmy s Wesleym, Stevenem, Brucem, už zkušenými Stallonem a Schwarzeneggerem. Každý druhý film byl neskutečně zábavný a měl něco do sebe, další byl zase naprostý omyl a krok vedle, ale zapomělo se velice rychle. Teď už akční filmy netočí stále stejní herci, tak se zapomíná hůře. A na zprzněnou kariéru Wesleyho Snipese asi hned tak někdo nezapomene. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Dobrý den, jmenuji se Kevin Hooks. Chtěl bych natočit nějáký film... Vy, že mě neznáte, jak je to možný... Ale něco by se určitě pro mě našlo. Beru cokoliv, aspoň mi to dá nějáký prachy. Koho bych tam chtěl? Je mi to jedno. Wesley Snipes? To mi nic neříká a Tropická horečka už vůbec ne. Tak jo, beru. Aspoň nějáká hvězda. To by mi mohlo vydělat ještě víc. Cože? Ne, vůbec se nechci ztrapnit, chci jen natáčet. Ha, jakej druhej Ed Wood? Já? Ale jděte, já vám to ukážu, jen počkejte. A jak se to bude jmenovat? Passenger 57? Super, název zní zajímavě. Beru, díky. Naschle. Uvidíme se na premiéře. Cože? vy u toho bejt nechcete? Jakej trapas... (Úryvek z rozhovoru o vytvoření filmu Přepadení ve vzduchu) ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrej akčňák, který ničím neohromí, ale na těch 80 minut zabaví. Bohužel tenhle film nemá nic, na co by si divák po nějaké době vzpomněl. Akce není moc nápaditá, nic na co by jste se mohli dívat opakovaně. A závěrečná třetina je velmi slabá, ale já si film překvapivě užil, a nelituji toho. :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Letoun, ve kterém se děj filmu odehrává, je třímotorový Lockheed L-1011 TriStar. (Foxhound#1)
  • Německá verze filmu byla sestříhána tak, aby získala rating 16. (Cheeker)
  • V televizní verzi jsou některé scény navíc. (Cheeker)

Reklama

Reklama