Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou vzniká životopisů jako máku...ať už známějších či méně známějších osob, které dokázali zapůsobit na svět kladně, ale i záporně. To samé se objevuje i zde...příběh muže, který vytvořil první Reality Show a nasbíral si plno oblíbenců, ale i odpůrců...ať tak nebo tak jeho pořad mu televize zrušila a on byl donucen pracovat přesněji řečeno zabíjet jako tajný agent CIA. Začátek je trochu nudný, ale po půl hodině, kdy se objeví George Clooney se to celkem slušně rozjede a chvilkama i nečekaně pobaví a rozhodně velice zaujme příběh toho muže. --- Vítěz je ten kdo si dokáže nevystřelit mozek...dostane ledničku. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Prostě miluju Sama Rockwella a nemůžu si s nim nic nechat ujít. S Drew Barrymore navíc tvoří harmonickou dvojici a celkem jim to na obrazovce klape. Samotný film není žádné terno, přičemž Clooney se snažil maximálně vytěžit z tématu, otázka vše je, jestli to už tehdy vůbec někoho zajímalo a jestli si to jen Charlie Kaufman nevycucal z prstu...75% ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Vynikající psychouš s výrazem pošuka ve filmu řekl: "Jmenuji se Charles H. Barris, zaplnil jsem éter ohlupující infantilní zábavou". Neboj Chucku, tento druh zábavy je jak nájezd potravinových molů - nezničitelný! Však se těší značné oblibě tuším dodnes, k nám taky dorazila a přijdou další... Nicméně vyzdvihuji výkon Sama Rockwella, který předvedl šílenou Gong Show za slabší sukundace hvězd v druhořadém postavení, bez šance jej převýšit a dobrou volbu hudby. Ještě jeden výrok stojí za přemýšlení: "Nietzsche řekl: Kdo sebou pohrdá, stále si sám sebe váží jako někoho, kdo může pohrdat". ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Ten název je pěkná blbost. Když jsem si tenhle film kupovala v Levných knihách, myslela jsem si, že z toho nakonec vyleze nějaký thriller plný cool hlášek jako je Odplata s Melem Gibsonem. Už hlavní menu na DVD ale napovídalo, že to bude o něčem jiným... Celkem dlouho jsem uvažovala, kolik tomu nakonec dát. Byl to skvěle namíchanej koktejt, ale místy toho bylo poněkud moc. Moc chutí, které mě mátly v rozpoznání té nejdůležitější. Teprve ke konci jsem přihodila čtvrtou hvězdičku a po tom, co jsem zjistila, že je celý film možná založený na skutečném příběhu, jsem uvažovala ještě o páté. No zatím ji nedávám. Zkusím si to pustit ještě jednou a pak uvidím. Každopádně už teď můžu tvrdit, že je to nějakým způsobem zvláštní a zapamatovatelný film. Skvělá práce, Georgi. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Clooney se nebojí. Vypráví dost odvážný příběh, přeskakuje z komedie do dramatu, z akčního filmu do milostného, střelí dvouvteřinové cameo Matta Damona a Brada Pitta a sám si střihne tu nejlepší vedlejší roli. Vydatně mu samozřejmě pomáhá i Rockwell a Barrymore, která je poprvé v kariéře opravdu výborná. Ano, příběh jednu chvíli peláší dopředu a druhou se zastaví na místě a jen nastálou situaci kulometným dialogem řeší. Ale v tomhle případě to neuvěřitelně sedí. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Julia Roberts pracovala na filmu celých šest dní. (don corleone)
  • Hodně delších scén bylo natočeno na jeden záběr, například scéna v lobby NBC nebo záběry z Dating Game. Herci běhali za kamerou aby se dostali na svou pozici pro další záběr. (don corleone)
  • CIA popřela, že by pro ně Chuck Barris kdykoliv pracoval. (don corleone)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno