Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, kam až může hvězda filmů 80 let padnout, ve snaze udržet se stůj co stůj v povědomí diváka. Díky tomuto počinu, alespoň to moje povědomí celkem kleslo. Prostě doba Punishera a Temného anděla je nenávratně pryč a nemít jistou účast ve Stallonově Postradatelných, tak je tento Švédský obr dávno za horizontem mého zájmu! ()

msroubek odpad!

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren má méně špatné filmy a hodně špatné filmy, ale tohle je přecejen trochu moc. K Retrograde (překladu Ledová planeta nerozumím ale budiž) jsem se dostal prostřednictvím přílohy k časopisu. Ten, kdo za to může se buď - přehmátl nebo - si z čtenářů udělal srandu a nebo - je uplný idiot a přijde mu to jako dobrý film. Bohužel jsou tyto filmy s dabingem. Retrograde je od samého začátku do úplného konce přehlídka nepochopitelných momentů (nekomentuji to, že příběh vlastně skončil tam kde začal a ta celá paráda byla naprosto zbytečná). Příběhu chybí jakákoliv logika - scénář psala pravděpodobně scénáristova sekretářka. Zvukaři asi ještě nezačali studovat školu. Kameraman asi držel kameru v ruce poprvé. A režisér (Christopher Kulikowski) se buď natáčení nezúčastnil a nebo postrádá všechnu soudnost. Dále nesmyslné repliky ("Zničte tu metlu" nebo dvojník Morgana Freemana: "K čertu, v komoře je binec....a tady to neni lepší"). A nakonec, do toho všeho Lundgren s dlouhýma vlasama hlásí "Bolesti vydržím". Sám sebe se ptám, jak jsem toto mohl vidět asi 10x....možná jsem se snažil najít nějaký skrytý význam, hlubší myšlenku....nenašel jsem. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Před nějakým časem jsem se rozhodl, že zapracuju na Lundgrenové filmografii. Po pár kouscích a hlavně Ledové planetě si už nejsem jistý, že to dokážu. Před časem jsem takhle jel Van Dammea a v porovnání s timahle kouskama má JCVD skvělý áčkový kousky se skvělými triky a dobrým scénářem. Je asi zbytečný psát o tom, jak je Ledová planeta šíleně špatný film. Dolphovi to nejspíš zaplatilo pár splátek hypotéky, takže asi dobrý. Pro diváka je to ale opravdu neuvěřitelné peklo... ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren ve sci-fi....já už toho začínám mít tak trošku plný zuby. Už alespoň pátý negativní komentář na film, a Ledová planeta rozhodně nebude vyjímkou, kdo se na to hodlá koukat, nemůže čekat nic jiného. Akce je mdlá, nudná, stejně jako celý film s Lundgrenem, který dříve býval slušným bivojem, ale vše uhlodal čas, a stejně je tomu i dnes. Možná i hůře. Příběh je příšerný, zpracování a efekty hrůzné, Lundgren tam hraje jen z radosti, nebo nevim jak by si tím dokázal vydělat pár peněz, nebo spíš pár šupů? Tyhle filmy mají ale jedno jisté, televizní stanice je nepřestanou vysílat snad nikdy. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Časy kdy jsem obíhal videopůjčovny a sjížděl béčka s Lundgrenem a dalšími hvězdami 90. let jsou už pryč a i když mám starší filmy s Dolphem pořád rád, tohle se moc sledovat nedá. Jako sci-fi je to odpad jak když vyšije - stokrát ohraný námět, příšerný efekty, naprosto nedomyšlená a nevysvětlená časová linie. Jako akční film? No dejme tomu, nehraje si to na modernu, nepoužívá to nesmyslný střihy a filtry a pořád je to lepší, než blbosti co dnes točí Seagal nebo van Damme... ale problém je, že se hodinu žádné akce nedočkáme a když už přijde, tak je o ničem. Ani jedno "ty vole" z mý huby nevylítlo, což znamená, že žádná akční scéna nebyla nijak super. Podprůměrná Lundgrenovka. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)
  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama