Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chada vychoval Frank, bývalý osobní strážce jeho rodičů, kteří byli před dvaceti lety zabiti. Tenkrát se zachránilo i jeho dvojče Alex, ale nikdo neví, kde žije a Frank, dnes majitel fitnes centra, po něm nechává pátrat. Nyní mu najatý detektiv přináší zprávu o místě Alexova pobytu, a tak s Chadem letí do Hongkongu – o důvodu letu mu ovšem zatím nic neřekne. Až na místě setkání oběma sdělí, že jsou bratři a vysvětlí jim, kdo zabil jejich rodiče, a tím si přivlastnil i jejich majetek. Chad chce okamžitě pomstu, ale Alex je opatrnější. Po nevydařeném obchodu s kradenými auty si to ale rozmyslí a rozhodne se jít do boje s Chadem a Frankem. Svou akci začínají u Raymonda Zhanga, který byl kdysi společníkem jejich otce a patřil mezi vrahy při jejich zabití. A žije tu i druhý tehdejší společník, Griffith. Oběma se daří velmi dobře a jsou napojeni na místní podsvětí. Zatím netuší, že hodina pomsty za dávný zločin se blíží… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (346)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme a jeho další solidní nářez. Tentokrát si ho užijeme rovnou „dvakrát“. Když byli ještě v peřině, zabili jim rodiče a rozdělili je. Chad a Alex se však po letech opět potkávají a nadešel čas na jejich krevní mstu. Každý z nich je však jiný a to nejen povahou…Já si tento filmeček nesčetněkrát jako teenager pouštěl na VHSce. Samozřejmě že hlavně kvůli slušným soubojům, ale hlavně i kvůli pohledné Alonně Shaw. „Měkčí“ verze Van Damma v hedvábných slipech mi sice místy lezla neskutečně na nervy, ale jeho drsnější dvojče – to už byla jiná kávička. Navíc zde nechyběla ani držka Bolo Yeunga. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Byla spousta akčních filmů, na které jsem jako malý kluk koukal s pusou dokořán, při soubojích zatínal pěstičky a škubal s sebou, jako kdybych sám chtěl někoho nakopnout. Tenhle byl jedním z nich. Oblíbený akční hrdina zde byl navíc zdvojnásoben! Nespočet vystřílených zásobníků, imponující záporáci a hlavně mistr roznožek, sympatický a nabušený Jean Claude! To bývalo ve škole řečí... "Van Damme vyskočí 4 metry do vzduchu... Van Damme udělá 60 kliků na jedný ruce..." Strašně jsme tuhle akční ikonu zveličovali. Co mi na Dvojitém zásahu učarovalo dále?? Výborný Bolo Young (ten si do těch svalů snad foukal vzduch), hbitý týpek s ostruhami na kovbojských botách, svalnatá držitelka 6-ti titulů Mrs Olympia Cory Everson, Geoffrey Lewis coby houževnatý a dobrácký Frank, zpomalovačky soubojů, duel bratrů a dialog: "Tvoje odpověď?? Hm??..." "Jdi do prdele!" Nostalgické 4 hvězdy. 30 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z naprosto nejlepších snímku tohoto nabušeného Belgičana, který byl v devadesátých letech ve vrcholné formě a v tomto filmu to ukázal nejlépe. Obě dvojčata jsou v jeho podání typickými jeho hrdiny - buď nebezpečný drsňák nebo pohodový šoumen, oba ale umí výtečně rotačky, kopy a boj zblízka. V tomto příběhu si navíc dobře zastřílel a zřejmě zázračně osvícený béčkař Sheldon Lettich dostal z Van Damma neuvěřitelnou akční průtrž. Jedno z nejlepších akčních béček, jaké kdy vzniklo, jeden z Van Dammových a Lettichových klenotů. Hudba: Arthur Kempel ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

O jeden malý vlásek Geoffreyho Lewise, ale přece - můj nejoblíbenější a asi i nejlepší Van Damme (před Krvavým sportem a Kickboxerem), který tady hned dvojnásobně kope padouchy tam, kde končí záda a začíná krční páteř... Příběh dvou naprosto odlišných bratrů, které po čtvrtstoletí spojí paní POMSTA, se mi líbí už od dětství, kdy dostával často zabrat na videokazetě a k mému velkému potěšení, neztratil nic ze svého béčkového kouzla ani po mnoha letech. Stále dobrá akční zábava, která má drive, plus skvělý záporák Bolo Yeung a namakaná nad-žena Corinna Everson. No nekupte to. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Perfektní film a budu se ho zastávat viděl jsem několikrát a má své místo ve sbírce. Dvoje role Van Damme je skvělá jeden hodný a jeden zlý a dobrodružství nejenom o návratu bratrů ale hlavně o pomstě, solidní kočka v doprovodu je skvělá, prostředí výborné hudba ujde, ale nejvíc mám rád akčně smutnou úvodní chvíli protože tam je kdo karate okaty frajer který je dost známi. Srdcovka které k dokonalosti chyběla fakt jenom kapička. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (19)

  • Bolo Yeung bol do úlohy Moona obsadený na žiadosť J.-C. Van Damma, pretože počas natáčania Krvavého športu (1988) sa medzi nimi vytvorilo veľké priateľstvo. (m.a.t.o.)
  • Ve filmu si zahrála svou první zápornou roli šestinásobná Ms. Olympia v kulturistice Cory Everson. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama