Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Van Damme zde hraje dvojroli. A díky záporné roli nebezpečného psychopatického zabijáka v kožené bundě a dlouhými vlasy, která mu zde výborně sedla, zde není Van Damme jen za toho směšného retardovaného šaška coby klona svýho vražednýho já a tím si důstojně vyrovnává svoji akční reputaci, jenž je hodna jeho jména. Takže nakonec je z toho docela dobrý akční film, který opravdu nepatří mezi dvěstě osmý nejhorší film. Kam by se pak nastrkala ta kupa filmů, který jsou opravdu velice špatný a nekoukatelný? ()

willis 

všechny recenze uživatele

Někdy mám masochistickou potřebu shlédnout nějaký ten dreck a přesně tuhle chuť mi pomohl uspokojit Replikant. Herecké bahno ve kterém se pohybuje Jaen-Clauce nikdy nebylo hlubší. Navíc se zdá, že se snaží zapsat do Guinessovy knihy rekordů v počtu filmů ve kterých bude hrát dvojroli. A tady opravdu obě postavy stojí za vidění. Jeden přitroublý dement a druhý vlasatý rádobydrsný deviant, oba v podání J-C jsou naprosto "dokonalý". Pohled na jeho neherectví mě pokaždé dokázal osvěžit na těle i na duchu. Ale i scénář nezůstává pozadu a dodává filmu potřebnou kvalitu. To co tam předvádí policista (M. Rooker se snaží neherectvím konkurovat i J-C) je mnohdy až k nevíře. :)Odpad nedávám protože při pár scénách jsem se pobavil a hlavně, tenhle film jsem prostě musel vidět. :) ()

Reklama

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí přidávám hvězdičku. Akční scény jsou kvalitní. Místama se trochu moc stříhá, ale je vidět, že ten film nebyl podfinancovaný. Děj je sice debilní, ale aspoň trocha originality. Zkrátit to o 15 minut a mohlo to být opravdu kvalitní béčko. Slabší 3 hvězdičky. Podobně jako u Lundgrenovo Kamufláže mi přijde, že ten film většina komentujících ani neviděla. Jejich komentáře jsou krátké, nepopisují žádnou určitou věc ani scénu ve filmu a dají se napsat k jakémukoliv filmu. Reálně by měl mít tak 50% ()

lokol 

všechny recenze uživatele

Takze...videl som to vcera....a musim uznat ze ten film bol "akcny"....s kuskom humoru ktory van dammovi ako tak ide...urobit zo seba dementa ktory si buchne hlavu o sklo auta ked pozera von :) na tom som sa musel zasmiat... ale k tej akcnej stranke filmu...akcie bolo dost...tusim jeden vybuch??? vela ohna...par strielaciek a par subojov van damma proti...neuveritelne: van dammovi....v jeho filmoch mam rad skor viac bojov (krvavy sport, lionheart, kickboxer, suboj cti)...ale tuto tie dve bitky uplne stacili....tento film je oddychovka...nic ocakavat...proste pozerat.... a aka bola myslienka filmu?? bud stara znama veta...drsny policajt ktory zrazu zacne mat rad svojho "partaka"... alebo...nehadzat vsetko do jedneho vreca? teda jeden van damme nie je ako druhy??? alebo ? klonovanie pomoze zastavit zlociny? v kazdom pripade nech je myslienka akakolvek je uplne chaba...a co sa ringa tyka...peklo bolo omnoho lepsie... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stejně zábavné, jako by F. Ringo Čech režíroval pasoucí se stádo lam.. Musí se však nechat, že z Van Dammeho akční trilogie skládající se ze snímků Trafikant (policista s páskem karate, vyšetřující prodej Startek nezletilým), Lubrikant (ani nechtějte vědět, o čem to je) a Replikant, je právě posledně jmenovaný ten s nejvyššími oscarovými ambicemi. Do budoucna si ovšem dávám předsevzetí, že pokud se v názvu díla oblaženého přítomností výše jmenovaného Belgičana s pružným tříslem objeví v různých pádech slova jako dvojčata, klon, dvojitý, či siamský, tak jej vynechám, neboť i v počtu jeden ho už je na mě moc. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama