Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No žádná sláva se nekonala a to i přes vcelku solidní herecké obsazení. Filmy s bankovními loupežemi mě nikdy nějak extra netáhli, ale pár slušných zápletek jsem už viděl. Tady to bylo místy dost jalové, přesto to si to dokázalo udržet alespoň průměrnou kvalitu a to hlavně díky dvojici Statham a především velmi solidní výkon předvedl Ryan Phillippe. Wesley Snipes tu spíš jen tak pohopsával v pozadí. Chtělo to ale více akce a míň keců – nějaká solidní bitka by taky neuškodila, protože pár přestřelek a jedna honička na motorce to nezachrání. Teorii chaosu si představuju trochu rozsáhlejší – tohle byla spíše teorie náhod… ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Ehm; no, lehce zavádějící - ještě 12 minut před koncem filmu bych to viděl na 1 a neco málo k dobru - naneštěstí pro můj úsudek scénář nebyl tak děravý, jaxem předpokládal a tak si film polepšil - nic "extra top"; přes některé druhými vyjmenované nelogičnosti rozhodně je tohle lepší než drtivá většina filmů v pátek a sobotu večer na Nově.. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám rád krimi, které mají hlavu, patu a nějakou rozumnou cestu mezi nimi. V tomto případě se však jedná o cestu, kterou se docela zábavná teorie chaosu pokusila zamotat do spletitě záhadného celku. Přitom od úvodních minut bije diváka do hlavy průhledná finta, která jasně prokazuje totožnost "pana záhadného" a tak je veškeré zamotávání děje v podstatě zbytečné. Přesto k výkonům hlavní trojice nemám vážnějších výhrad a kdyby je podpořil smysluplnější scénář, tak mohlo být zaděláno na solidní krimi. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** Po prvním shlédnutí jsme okamžitě pálil 4 hvězdičky a byl jsem se Stathamovým výkonem maximálně spokojen. Pocit z jeho výkonu po druhém shlédnutí sice zůstává, ale pokud objektivně zhodnotím celý film, musím jednu hvězdičku ubrat. Teorie chaosu je velice zajímavá, ale zdálo se mi, že zde to bylo znázorněno poněkud divně. Závěr samozř. velké překvapení, Wesley s přehledem roli zahrál, ale prostoru dostal na můj vkus málo a Ryanův výkon nic moc. Zkrátka jsem neměl po druhém shlédnutí tak pozitivní pocity jako po prvním, takže nyní dávám 65% ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Chaos zdá sa nielen v názve, ale aj pri natáčaní. Neskutočne veľa chýb (napríklad mŕtvola čo ihneď vypláva, kamery v banke (!) bez záložného napájania, atď.) a herecké výkony na úrovni telenoviel (a to aj od tých zvučnejších mien v obsadení) robia z tohto filmu podpriemer, ktorý nemá veľmi čím kladným prekvapiť. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)
  • Je možné zaznamenat, že prostředí, kterým Dekker (Ryan Phillippe) během pronásledování na motocyklu projíždí, se nemění. Stejnou ulicí projede rovnou čtyřikrát, dokonce vždy stejným směrem. (Conspi)
  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)

Reklama

Reklama