Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to někoho odrazuje patriotismem a epizodickými případy, ale pro mě je NCIS srdcovkou už od nepaměti, jeden čas jsem tenhle seriál sjížděla neskutečným tempem a ještě teď se, když mi to vyjde, kouknu na čtvrteční reprízované díly na Nova Cinema. Hned na začátku musím napsat, že jsem NCIS vždy sledovala hlavně kvůli těm skvěle zahraným postavám (především Gibbs, Abby, Tony Dinozzo, McGee, Ducky, z novějších "jenom" Ellie Bishopová), vztahům mezi nimi, jejich osobním životům (téměř o každé postavě zjistíme v průběhu sérií všechno) a vůbec tomu přátelskému prostředí, že by tam jeden hned šel pracovat (zvlášť, když tvůrci každého nováčka začlení tak, jako by tam byl odjakživa). Plus občas ještě nějaký ten popkulturní odkaz. Samotné případy už jsou často pouze rutina, ale tak jednou dvakrát za sérii se vždycky zadaří nebo přijde crossover s výrazně slabšími odnožemi s Los Angeles nebo New Orleans. A nejednou potěší celkem početná camea herců z jiných seriálů nebo filmů. Vyloženě jako kriminálka to není zas až takové terno, ale jako seriál o lidech je to pecka. P.S.: Těch pět hvězd je díky prvním 13 sériím, pak - jak začali hromadně odcházet nejdéle působící členové týmu - už to fakt začalo upadat, ale někdy to z úcty k seriálu dokoukám. P.P.S.: Jestli si někdy dám maraton, tak tu bude extra dlouhý komentář. 9/10 ()

sirien 

všechny recenze uživatele

+1*. Nevim proč, nejspíš kvůli postavám, ale když zaregistruju, že tohle běží v televizi, tak se narozdíl od všech jinejch "kriminálek" většinou du i dívat. A bavim se. Bez ohledu na sérii, bez ohledu na to, že sleduju jen náhodné díly (je vidět, že ty postavy tam mají nějaký vývoj atp., netuším, jak moc velkou roli to hraje a jak moc by byl dojem lepší, kdybych to koukal vcelku a popořadě). ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Bratříček bruckheimerovských CSI je opravdu jedinečným seriálem, který si mně získal prvním dílem. Prvních pár dílu jsem v televizi neviděl kvůli tomu, že jsem slyšel, že přichází nový JAG, takže jsem zaklapnul uši a neslyšel. Ovšem s JAG to nemá vůbec nic společného, kromě producenta. Mark Harmon je dokonalým Gibbsem, tak tvrdého, ale na druhou stranu skvělého člověka (postavu) neviděl. Celý tým se dokonale doplňuje, ať už konzervativní Kate, nebo proutníkem DiNozzem. Třetí serii se změnil trošku dabing, což je škoda, ale zvykl jsem si a přišla Cote De Pablo, ze začátku jsem ji nemohl vystát, ale dneska bych to bez ní nevydržel, je o dost jiná než Kate, snad i lepší. Nevím, tohle nemám právo hodnotit, ale rozhodně to serialu neubralo, naopak, posunulo spíš jiným směrem. Dávám plný počet také proto, že veškeré díly nepostrádaji akci, dynamiku, skvělé hlášky a logiku. Rozhodně jeden z nejlepších krimi seriálů za poslední léta. Jen mám jednu výhradu, časem se Gibbs trochu omrzí svým jednotvárným chováním. U mně se to projevilo někdy v půlce třetí serie. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V dnešní době zaplavené spoustou krimiseriálů se mi většina plete. Ale tenhle je jiný!!! A lepší!!! Nejvíc jsem si oblíbil Pauley Perrette, ale i Mark Harmon a ostatní jsou natolik výraznými herci, že mě to prostě baví. Pokud se rozhodnout pro nějaký krimiseriál v současné době, tak vřele doporučuji tento!!! 85% ()

Jano... 

všechny recenze uživatele

Pomerne tuctová kriminálka, no postavy prirastú k srdcu (mne sú skoro ako rodina) a miestami aj s výbornou atmosférou. Rozumiem, že tieto vysoko seriálové parametre sa objavia v oceniteľnej miere až po zhliadnutí nezanedbateľného množstva obsahu, a teda vyžadujú istú investíciu, ale keď ten moment príde, stojí za to. (A možno len život maľuje pekné tváre na škaredé dni, a rovnaké city by som choval aj ku Šeherezáde, byť to ona, kto na mňa upiera svoje ľadovomodré oči z obrazovky a trúsi hlášky mojim smerom tak, aby som sa cítil, že patrím - ktohovie..) ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • V rámci přípravy na svou roli Sean Murray navštěvoval centrum policejních složek v Georgii, kde absolvoval kurzy řízení a střelby ze zbraně. (Wajinek)
  • Před zahájením první série se v první upoutávce na americké TV CBS seriál jmenoval Naval CIS. V době uvedení první epizody jej vysílali s názvem Navy NCIS, a ten použili po celou dobu první série. Vzhledem k tomu, že „N“ v názvu NCIS znamená „námořní“, bylo pojmenování Navy NCIS shledáno jako technicky nadbytečné. (endoskop)

Související novinky

Reklama

Reklama