Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Priznávam bez mučenia, že som bol týmto filmíkom veľmi milo prekvapený - hlavne jeho žánrovým zaradením. Jackieho som nikdy nemusel v jeho "akčno-klaunovských" úlohach, preto ma potešil fakt, že New Police Story je poctivý akčný thriller s vypiplaným technickým spracovaním, ktoré nijak nezaostáva od súčasneho Hollywoodu. K tomu si pridajte zaujímavý (a v Chanovej filmografii zďaleka najkomplexnejší a najrozvinutejší) príbeh plný fungujúcich emócií a primerané herecké výkony. Prvá polovica filmu u mňa fungovala bezchybne - rozpad charakteru Jackieho osobnosti ako i to, čo tomu predchádzalo - všetko do seba dokonale zapadalo. Oproti nej ma troška sklamala následne druhá polovica, hlavne rytmika vrcholného akčného finále, kde scenárista začal byť miestami až príliš skratkovitý a dej hnal dopredu rýchlejšie, ako mi bolo milé, čím hutná atmosféra prvej polovici trochu opadla. 90% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dávno pryč jsou doby, kdy jméno Jackieho Chana znalo jen pár jedinců se zájmem o bojová umění, respektive filmy, kde se prováděla, ať byl příběh jakýkoliv. Jackie Chan se jako jeden z prvních proslavil (např. v Opilém mistrovi) a založil vlastní společnost. Po pokusu o jakéhosi chanovského Indiana Jonese zkusil pak i policejní příběhy, jež posléze začaly hongkongské kinematografii dominovat nad historickými. Právě řada Police Story si získala hodně fanoušků, a tak není divu, že po letech na ni Jackie Chan navázal. Vědom si toho, že stárne, hraje tentokrát stárnoucího policistu, který při jedné akci přijde o celé mužstvo a ještě se mu mladí zločinci vysmějí. Z alkoholového ročního opojení ho dostane až zvláštní mladík, díky němuž získá opět sebedůvěru a pokusí se o zločince znovu vyhledat a zneškodnit. Oproti dřívější dravé akci tentokrát přistupuje i trocha psychologie, ale není jí zase tolik. Žel ani akce mnoho není, a i když těch pár kousků vypadá dobře, pořád je to jen odvar. Obraz zde najdeme ve formátu 2,35:1, zvuk čínský i český dabing v Dolby Digital 5.1, čínská zvuková stopa je tu pak ještě jedna – v DTS. Titulky se nabízejí české. Když pomineme, že pod závěrečnými titulky filmu jako tradičně u Jackieho běží sestřih nepovedených scén (některé musely pěkně bolet), jako bonusy zde najdeme již jen trailer na tento film plus nějaké další na jiné disky distributora. ()

Reklama

molotov 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních filmů, co jsem za poslední (hodně dlouhou) dobu viděl. Technicky dokonalý, vynikající hudba a neskutečné kaskadérské kousky. Scéna krocení autubusu je nezapomentulná a myslím, že ještě hodně dlouho neuvidím něco lepšího. Chackie taky hodně omezil klaunovství, ale přesto je ve filmu pár hodně humorných scén, u propouštění z vězení jsem se málem po*ral smíchy. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Tommy Wai: 1. Loser ,2. One Year Ago ,3. Hand Control ,4. Eric Chow ,5. Behind The Mask ,6. Fire In Central ,7. Metal ,8. Start To Battle ,9. Dark House ,10. Into Maze ,11. Bet Four ,12. What's Going On ,13. Brother ,14. Rock Me ,15. History ,16. Meet Again ,17. X ,18. Club Fight ,19. Tell Me Truth ,20. X-Game ,21. Up & Down ,22. Crazy Bus ,23. Who Are You ,24. Come On ,25. Boom ,26. Always Love You ,27. Boom Stop ,28. Wake-Yee ,29. Game Over ,30. Together, ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nejsem milovníkem východních akčních filmů a už vůbec v nich nemám rád kung-fu souboje, ale přesto mě New Police Story něčím okouzlila. Poslední dobou se mi začínají líbit asijské filmy, nemusím sice rozsáhlé hrdinské eposy ani meditační dramata, ale přesto si mě každý takový snímek něčím získá. Navíc chválu New Police Story jsem slýchal z různých stran. Samotný film nedisponuje nijak originálním námětem, klasický příběh výborného policisty, ze kterého se vlivem jistých okolností stane opilá troska jsme mohli v různých variacích vidět již mnohokrát. To vše nám ovšem tvůrci vrací ve skvělém scénáři a technickém zpracování. Boj proti partě partičce geniálních dětí, které hrají jakousi reálnou počítačovou hru je zde nervy drásající podívanou, na kterou se jen tak nezapomíná. Ano, uznávám že je ve filmu i pár scének, kterým by zkrácení jenom prospělo (narozeniny), ale na druhou stranu je tam dost takových, které nejsou k vidění ani v Hollywoodu (bomba, pronásledování, přepadení, hra...). ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama