Reklama

Reklama

Phantasm II

  • USA Phantasm II (více)
Trailer

Volné pokračování slavného hororu. Dvojice přátel, kteří jako jediní přežili řádění létajících vražedných koulí ve službách Vysokého muže, se rozhodnou zničit zlo jednou provždy. Připraví se důkladně na všechny překážky, které je mohou potkat. Ale skutečnost je mnohem horší, než mohli očekávat... (MIDO FILM)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Po atmosferickej jednotke tu máme trošku akčnejšu dvojku Coscarelli si to konečne uvedomil a ja mu zato ďakujem :). Reggie Bannister tu už pôsobi inak ako to bolo v jednotke a to je len dobré. Anguss Scrimm je tak isto skvelý ako bol v jednotke. PS: Bannister už konečne vytiahne aj plameňomet, brokovnicu a motorovku a o zábavu je postarané! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Phantasm II“ skvěle navazuje na první díl, možná je ještě lepší, minimálně v tom smyslu, jak je to celí ujeté a fantaskní. Horor se z toho trochu vytrácí, je v tom více humoru a bizarních situací, ale film je pořád velmi akční a je to prostě jízda od začátku do konce. Nikdy nevíte, co se komu stane a jak zase budou úřadovat ty děsivé koule. Mimochodem, trikově pořád výtečné. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála prípadov, kedy pokračovanie, kvalitatívne prekročilo tieň prvotiny. Milo prekvapený akú atmosféru sa najmä vďaka výberu prostredia podarilo nastoliť. Preto je naozaj veľká škoda, že sa samotný snímok nevyhol niekoľkým hluchých pasážam, kedy nuda predčila interes. Každopádne, na 80´roky určite lepší priemer .. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Scrimm je zpět i se svými koulemi. Větší rozpočet je určitě znát, ale neřekl bych, že je dvojka o tolik lepší jak díl první. Podle mě jsou svojí kvalitou oba díly srovnatelný. Každej má svoje světlý a stinný stránky. Druhej díl mi místy přišel řízlej do komedie. Jenže tady to oproti jedničce podle mě bylo chtěný. Víc koulí, víc krve, víc efektů, ale zdaleka nenavodí ( místy ) hutnou atmosféry prvního dílu. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

V podstate rovnako dobré ako jednička, ale trochu inak. Rýchlejšie, akčnejšie, trošičku viac humoru, viac fenomenálnych masiek a efektov, ktoré obstáli v skúške času a dávajú na prdel ľubovoľnému CGI! Ale nezabúda sa ani na atmosféru a sureálne roztrieštené rozprávanie, krásne to pritom naväzuje na prvý diel. Potešila aj narážka na Sama Raimiho a vôbec ten kreatívny, "evil dead 2" style feeling a kreatívne spracovanie. Takto sa robia sequely! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (16)

  • Veškeré kaskadérské scény prováděl Reggie Bannister sám, až na přeskok motorové pily, jelikož mu to štáb z bezpečnostních důvodů nedovolil. (Chatterer)
  • Aby Reggie Bannister (Reggie) vyzeral na začiatku filmu o 10 rokov mladšie (prológ sa totiž odohrával tam, kde sa prvý diel končil), prefarbil si vlasy na čierno. (beso74)
  • Rozpočet 3,000,000 dolarů je vůbec nejvyšším v celé sérii a zároveň nejnižší, jaký studio Universal poskytlo na film v 80. letech. (Chatterer)

Související novinky

Reklama

Reklama