Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická Seagalovka – tupý scenár a trápny Seagal. Tu hrá dokonca Taliana, ktorý má úzke styky s mafiou. No sú to tí najúbohejší mafiáni, akých som kedy vo filme videl. Jediné, čo delí túto úbohosť od zaslúženej jednej hviezdičky, je skvelý padúch v podaní Williama Forsytha. A ešte som sa celkom pobavil na tom, ako Steve vytrel podlahu s bandou grázlov pomocou biliardovej gule. Síce sa posledných pár rokov hovorí, že to už nie je ten starý dobrý Seagal, no ten starý Seagal nebol o nič lepší, akurát bol trochu štíhlejší. Veď za celú svoju kariéru natočil len dva filmy, ktoré prekročili hranicu podpriemeru: Executive Decision a My Giant, aj to len preto lebo sa v nich mihol na nejakých 5-10 minút. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Seagalovky beriem ako samostatnú kapitolu filmového sveta. Väčšinou nás čaká tuctová zápletka, s koncom ktorý vieme odhadnúť po prvých desiatich minútach. Jediné čo naozaj baví sú súboje. Všetko čo som povedal platí aj pre tento film, až na to že sa mi veľmi páčil záporak a vykreslenie prostredia kde sa príbeh odohráva. Zasadenie do špinavej ulice mi dobre sadlo. Choreografie pôsobili efektne, pár dialógov vedelo dokonca pobaviť a ajkeď ide o lacnejšie bečko, celkom rád si ho pozriem hocikedy. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Michael Frank: 1. Don't Stand in My Way - Gregg Allman [4:10] ,2. Shake the Firm [3:28] ,3. Temptation [3:56] ,4. When the Night Comes Down [3:26] ,5. One Good Man [3:30] ,6. Puerto Riqueno [2:36] ,7. Bad Side of Town [3:52] ,8. Bigger They Are (The Harder They Fall) [2:46] ,9. Main Title [4:02] ,10. One Night in Brooklyn [3:39] ,11. Final Encounter [4:25], ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch mála seagalovek, které stojí za vidění. Kvůli drsné akci (viz kulečníková koule, ustřelená noha, vývrtka), solidní ponuré atmosféře, odpornému psychopatovi Forsytheovi a pochopitelně i kvůli samotné hlavní "hvězdě", která byla na začátku 90. let ve vrcholné fyzické formě (tudíž bez cejchy) a její neherectví vlastně nikomu moc nevadilo... 70 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

„To hovoríš so mnou?" Nebudem to zbytočne okecávať, je to starý dobrý Seagal ako z 80. rokov, aj keď NEMILOSRDNOU SPRAVODLIVOSŤOU vstupoval už do deväťdesiatych (ktoré mu veľa šťastia nepriniesli). V tejto ostrej kriminálke (predtitulková pasáž je brutálne dobrá, nastolené tempo bohužiaľ dlho nevydrží) mi nikdy nesedel príšerný William Forsythe (aj keď pre SKALU, ako agent, ktorého „nebude nikto oje*ávať", schudol a už sa naňho dalo pozerať). Aj tak ale drsná akčná istota, zaujímavá ostrými bitkami, tým, že sa odohráva behom jedného dňa (!) a nezdravo sebavedomými dialógmi/hláškami. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)
  • Součástí soundtracku se stala známá skladba kapely Bestie Boys "No Sleep Till Brooklyn, která právě pojednává o lokalitě, kde se děj filmu odehrává. (OceanView)
  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)

Reklama

Reklama