Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

"One house, three children. So many windows."     Pokračovanie, ktoré svojou morbidnosťou zašlo ešte ďalej, ale jeho štýlovosť sa naopak trochu vytratila a jeho čierny humor trochu vybledol (občas skĺzne až do trápnosti). Nové postavy sú určite oživením (neplatí to však pre vedúcich tábora, čo sú nechutne prestrelené a strašne otravné postavy), tak malý Pubert (výborný a štýlový nápad), ako aj Debbie (výborná Joan Cusack), staré postavy sú ale zase akési nevýraznejšie. Ide hlavne o Morticiu, ktorá je tu dosť divná (čo jej to preboha spravili s tvárou a tým jej osvetlením?) a Festera, ktorý tu je odrazu úplne inou postavou (a humor, ktorý z nej pramení, je zase hrozne kostrbatý). Nepáčila sa mi ani tá dejová linka v skautskom tábore, s výnimkou záveru, ktorý si Wednesday v role Indiánky poriadne užila.     "It's an American Bald Eagle!" "But aren't they extinct?" "They are now." ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +postavy, lepší příběh, více černého humoru a vtipných scének, více herců -opět jsem se smíchy neválel pozemi, děj je trošku rozvleklí, některé scény jsou zbytečné nebo nezáživné/// Po zkušenosti s prvním filmem už jsem nečekal tolik, ale dostal jsem víc. Nebýt to někdy zbytečně moc uhozené a bláznivé, mohlo to být i na čtvrtou hvezdičku. I tak ale celkem spokojenost, hlavní je, že jsem se víc bavil než nudil a některé scénky jsou výtečné (hlavně tábor)./// Celkem 68%/// ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Anjelica Huston - (Morticia Addams) +++ Raul Julia - (Gomez Addams) +++ Christopher Lloyd - (Strýko Fester Addams) +++ Joan Cusack - (Debbie Jellinsky) +++ Christina Ricci - (Wednesday Addams) +++ Jimmy Workman - (Pugsley Addams) +++ Carol Kane - (Granny) +++ Peter MacNicol - (Gary Granger) +++ Christine Baranski - (Becky Martin-Granger) +++ Barry Sonnenfeld - (Pán Glicker) +++ Nathan Lane - (Policajt) +++ Produkcia: Scott Rudin +++ ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Vlastní krví jsem se propotila ke stejnému poznání: Dětské tábory jsou zlo! Zažila jsem dva. Divím se, že ještě nemám tik v oku. Ale možná že kvůli tomu, že jsme se sestrou se zaťatými zuby nechaly blondýny konat zlo a na konci jsme jen odjely, místo popuštění uzdy emocí, vyfackování všech krásných obličejů a podpálení těch klatých chatek, se ve mě všechny tyto negativní emoce od té doby hromadí a až mě jednou někdo opravdu naštve, bude výbuch termonukleární, přinejmenším. Jo a film? Závěr je rozkošný, to musím někdy vyzkoušet. ♥♥♥ ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem měla toto pokračování Addamsových ráda úplně stejně jako první díl. S odstupem času už ale umím poznat, že je je Addamsova rodina 2 o hodně slabší než první díl. Herecké výkony jsou samozřejmě naprosto perfektní a i humor stále drží stejnou laťku jako v prvních Addamsových, ale co se týče námětu a celkově příběhu je tato dvojka opravdu slabá. Už jen to, v jaké míře se zde vyskytují zpívané scény nebo scény, které jsou až nehorázně nereálné ... Na tři hvězdičky to není, ale plné čtyři to taky úplně nejsou ... Každopádně ale i přes to všechno, se na tento film opravdu velmi ráda dívám a i po tolika letech se u něj stále dobře bavím. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Mercedes McNab, která ztvárnila roli protivné Amandy, si v prvním díle zahrála skautku se sušenkami. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama