Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

otík 

všechny recenze uživatele

Zdařilé pokračování známé morbidní rodiny. Tentokrát si strýčka Festra vyhlédla zlotřilá vražedkyně novomanželů a touží po jeho penězích. Rodina musí vynaložit hodně sil, aby zabránila odchodu strýčka na věčnost. A to ještě mají problémy obě dvě větší děti, když je rodiče pošlou na tábor rozmazlených dětí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dvojka je rovnako zábavná a ujetá ako prvá časť. Je veľká škoda, že Raul Julia zomrel. Viem si predstaviť, že by natočili ešte jednu časť, ktorá by to celé ukončila. Addams family je skvelou zmesou bizarností a čierneho humoru, ktorý ale funguje. Aj tá preexponovanosť, aj tá naivita u postáv. A myslím, že som tam dokonca postrehol aj rasizmus. V rámci súčasných trendov sú niektoré veci krásne úsmevné. (Napríklad Disney) A Cusacková je tu riadne sexy. Čo som netušil, že vie byť. Inak to má všetko čo robilo prvú časť takou cool. Len viac. Don´t fuck with Wednesday! ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Druhý díl není v ničem horší než první, naopak některé žerty či narážky jsou ještě vtipnější a morbidnější. Postava Černé Vdovy (výborná Joan Cusack) mezi Addamsovy skvěle zapadla, malý Pubert je rozkošný, ovšem perlou celého filmu je letní pionýrský tábor pod vedením dvou šílených pozitivně-energetických kreatur Garryho a Becky (Peter MacNicol v roli skřetoidního skautíka-ředitele exceluje!). Pomsta Wednesday-Pocahontas a její tlupy outsiderů-Čipevajů je krásná a sladká. ()

BloodyVamp 

všechny recenze uživatele

Říká se, že dvojky jsou vždy slabší. Ovšem v tomto případě to neplatí. Dvojka je lepší zejména díky vynikající Joan Cussack (a jak byla v té době ještě sexy !) a vydařenější zápletce s jasným tahem na branku. Černého humoru ještě více přibylo, makabróznost a morbidita dosahuje vrcholu (boží scény kdy se Christina Ricci pokouší zabít nedávno narozeného bratříčka- to je prostě k sežrání nebo pokusy Cussack odporavit strýce Festera muhehehe !), takovým vrcholem je doslova "vyhlazení bílých v táboře" při slavnosti her díkuvzdání. Něco takového se jen tak nevidí. A závěr prostě nemá chybu. Jedna z mých nejoblíbenějších komedií. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

po nedávném zopakování druhého dílu této rodinky musím něco napsat. Na jedničku to nemá, ale stále si udržuje vyšší úroveň, než kdejaká pokračování. Naštěstí herci zůstali stejní a zábavy je tam taky dost. Ale tentokrát už jen lepší 3*. [ PŘÍBĚH: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) čeká v baru na výbuch bomby, která má zabít Festera (Christopher Lloyd), zpívá a tančí na písničku "Macho Man" od Village People. (Cenobita)
  • Studio Paramount oslovilo Michaela Jacksona, zda by k filmu nenapsal hudbu. Ke spolupráci nakonec nedošlo, protože hudebník čelil obvinění ze zneužívání dětí. Autoři tedy na jeho adresu vymysleli vtípek a Jackson nakonec hudbu použil ve svém krátkém filmu Ghosts (1996). (Dixieboy)

Reklama

Reklama