Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Sympatická Winona Ryder a poněkud stereotypní Richard Gere v prvoplánovitě bolestné love story, která i přes nespornou snahu režisérsky nadějné herečky Joan Chen nedokázala překonat po všech stránkách průměrný scénář, jehož impotentnost dosahuje vrcholu v tu nejméně vhodnou chvíli - v závěru. Ve chvíli, kdy mi měly jít slzy do očí (aspoň jsem to očekával) se se mnou vůbec nic nedělo a to je neodpustitelně špatně - a nijak to nezměnilo zoufalé nadopování umělým sentimentem. Podzim v New Yorku je jen povrchní komerční limonáda. Podobně zaměřených filmů s tragickým koncem, které ovšem dokáží vyvolat slzy v očích, najdu desítky. Mé uznání patří líbívé kameře Changweie Gu. 50% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi milé překvapení, ten film se mi hodně líbil, a to především díky Winoně Ryder. Ona je zde tak vrcholně úžasná, že pro moje nadšení z ní nemám slov - v tom filmu si ji prostě nejde nezamilovat a hlavně díky ní to pořád stojí za vidění. V tomto ohledu mi přišlo líto, že Winonina postava končí tak smutně - vlastně celý ten melodramatický závěr mi přišel dost hrozný, včetně té finální scény s vnoučetem, které zdá má vyvažovat ten předchozí smutek. A taky si pořád nejsem jistý, jestli mi k ní sedl ten Gere nebo ne. (U Very Farmigy pochybnosti nemám - ta mi vadí v jakémkoli filmu). Celkově mi to ale prostě přišlo jako fajn filmová romantika, u které nechápu, proč zde má tak nízké hodnocení, a je mi to líto. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance na působivou romanci. Gere má charisma a Winona překrásné laní oči, ale ani jedno tu nestačí. Nelogicky jednajícím postavám fatálně chybí hloubka a nějaké pochyby. Vždyť by oba mohli mít tolik otázek a problémů, že je doslova trestuhodné, jak celý jejich společný čas prošumí. Navíc scénáristka vybrala ten konec, který k dosavadnímu vývoji nesedí a tím film definitivně pohřbila. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nejsem rozhořčený fanoušek obou hlavních herců - i když oba herce Winonu Ryder i Richarda Gera mám hodně ráda - ale především si tak nějak umím představit jak se hlavní hrdina musel cítit.. Předvídatelnost příběhu nikdy neřeším jako všichni ostatní protože předvídat se dá cokoliv a můžete se zrovna trefit o tohle v tom filmu vážně nejde. Jak někteří upozorňují na přehnaný sentiment a tzv. "ušmudlanou lovestory" tak s tím naprosto nesouhlasím jelikož jisté aspekty, které byly jmenovány prostě k romantickým filmům patří a hlavně když se jedná o romantický film se špatným koncem. Pět hvězdiček ode mě film dostal především za herecké výkony hlavních herců, které vydaly na tři hvězdičky a ty zbylé dvě přidávám za hudbu a zajímavé pojetí příběhu - samozřejmě to mělo mouchy jako každý film...ale co na plat mě se to prostě líbilo!!Chtěla bych dodat, že s určitým nadhledem a vcítěním do příběhu či hlavních postav se dá užít každý podobný romantický film. ()

panmroz odpad!

všechny recenze uživatele

asi úplně nejhorší film, co sem zatím v Student agency Praha-Brno viděl - v rámci fotbalových keců jest - dobrej tým umí vyhrávat, i když se mu nedaří - převedeno do žánru "romantická cosi, která nehodlá nikam sunout hranice žánru" - jde o uvěřitelnost charakterů hlavních postav (nula), reálnost/nereálnost prostředí , ve kterém se hýbou (nula) a způsob natočení milostných scén - matné, orosené sklo a dlaň na něm (jakože vášeň) bylo out už v osmdesátých. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama