Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron opět pouze jako sexy ramínko na bizarní návrhy kostymérů. Kromě ní ještě zaujme originální výprava a pár triků. Scenáristicky je to příliš pitomé a lajdácky to nedodržuje ani vlastní logiku a pravidla. Dialogy jsou občas vyloženě neuvěřitelně tupé. Je to prostě dobře vypadající naprostá pitomost! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to sice vcelku paradox, ale čím více peněz Charlize Theron za svou filmovou roli dostane, tím větší je to kolaps. To se tady dá řící prakticky o celém projektu, neboť je blbý od začátku až do konce. Začneme neslanou nemastnou mytologií, která je stručně načrtnutá cca do úvodních pěti minut. Banalita je samozřejmě gigantická, ale herecké výkony a celkový vizuální patvar, kterým tenhle snímek oplýva, vše ještě umocňují. Akce je leckdy na pokraji vypnutí TV a o scénáři snad ani nemůže být řeč. Zaujme leda tak Charlize v zajímavých robách (které jsou však esteticky naprosto mimo) a její účes, na který pravděpodobně použila více taftu než by bylo třeba. Poslední dobou se skutečně točí zajímavé komiksové adaptace. Těším se na Ultraviolet. Tyto dva filmy mi totiž svojí demencí na první pohled připadají velmi similární. ()

Reklama

prome 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživný, fádní a po logické strance příliš děravý film. Bojové scény působí velmi chaoticky a nepřehledně. Charlize Theron se mi do té role vůbec nehodila ale abych nepsal jen zápory tak jediný plus toho filmu bylo lehké pyžamo Charlie a za to davam bod navic. Jinak naprosto zbytečně ztracených 90 minut ()

petero 

všechny recenze uživatele

Film ktorý sa podobá na Elektru a bohužiaľ ani nedosahuje jej kvalít asi dieru do sveta neurobý. Scifi s IQ pre 13 ročných a slabými efaktami bez akejkoľvek výnimočnej scény tak zaujme jedine obsadením Charlize Theron do hlavnej úlohy a jej futuristickým šatníkom. Niekto však o nej povedal, že by vyzerala dobre aj keby mala vedro na hlave, takže asi tak. Nielenže tu nemá čo hrať, ale takýto film by pristal skôr Mille Jovovich (alebo ona tomu filmu). ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Futuriskní svět je vystavěn zajímavě, má ale dva problémy. Zaprvé: žádný pořádný padouch. Horšího padoucha měla snad jen Catwomen. Opravdu do ted nevím, proti komu se bojovalo a co tam bylo špatně. Druhý problém: nevyužitý potenciál futura. Pletu se nebo ne, když mám vzpomínku na jakýsi zapovězený les za jejich městem? Pokud se nepletu, pak nechápu, proč nebyl využit. Nemá cenu o nějaké nebezpečné hranici mluvit, když se nikdy neukáže. Asi největší dojem (jako vždy) udělala backspace do minulosti, když svět byl ještě normální. Jo to vždy zapůsobí. Takže lehce nadhodnoceno za tři ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Aeon Flux se původně měla natáčet v hlavním městě Brazílie, což se ale ukázalo jako nerealizovatelné, a tak nakonec film vznikl v Berlíně. (Reiniš)
  • Na základe filmu bola vytvorená aj hra na PlayStation 2 a Xbox. (Greenpeacak)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama