Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (374)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron s ohavným prdelním sestřihem coby ninja-assassinka ve sterilním městě budoucnosti, jediném na Zemi... Docela zajímavý oddechový film s levnými digitálními triky, s levnou výpravou a s exteriéry evokujícími betonovou meditační zahradu v komplexu severokorejské jaderné elektrárny. Nepochybuji, že spoustě teenagerů se to určitě líbilo a ani mně se to nezdálo špatné, mám rád sci-fi a mám rád zfilmované comicsy. Jen nechápu, že za svou roli prý (oficiální text distrinutora) Ch.T. dostala 10 mega v dolarech, což mi z laického pohledu připadá víc, než kolik by mělo odpovídat rozpočtu celého tohoto levně a béčkově vyhlížejícího spektáklu. Tohle je opravdu hodně divný svět... ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Futuriskní svět je vystavěn zajímavě, má ale dva problémy. Zaprvé: žádný pořádný padouch. Horšího padoucha měla snad jen Catwomen. Opravdu do ted nevím, proti komu se bojovalo a co tam bylo špatně. Druhý problém: nevyužitý potenciál futura. Pletu se nebo ne, když mám vzpomínku na jakýsi zapovězený les za jejich městem? Pokud se nepletu, pak nechápu, proč nebyl využit. Nemá cenu o nějaké nebezpečné hranici mluvit, když se nikdy neukáže. Asi největší dojem (jako vždy) udělala backspace do minulosti, když svět byl ještě normální. Jo to vždy zapůsobí. Takže lehce nadhodnoceno za tři ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Uznavam, ze moje hodnotenie je trosku nadhodnotene, ale ja som bol na tomto filme v Nemecku pred par rokmi v kine na tajnom predstaveni a fakt som ocakaval nejaku blbost trebars z nemeckej produkcie. Na moje prekvapenie ma tato akcna fantazia spolu s Charlize Theron celkom prijemne pobavila. Ktovie, ako by sa mi to pacilo dnes po styroch rokoch... 16.02.2009 _________ Charlize Theron - (Aeon Flux) +++ Frances McDormand - (Handler) +++ Pete Postlethwaite - (Keeper) +++ Marton Csokas - (Trevor Goodchild) +++ Jonny Lee Miller - (Oren Goodchild) +++ Hudba: Graeme Revell ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Má to pár dobrých nápadů (inteligentní kuličky reagující na pískot mě pobavily), vizuálně to taky není úplně marný (chvílema moc pěkné interiéry) a na Charlize, které by snad slušel i ježeček s duhovým přelivem, je hezký pohled. Ale to je tak všechno, co by stálo za zmínku. Příběh je hrozně hloupý, akce nezáživná a za celý film tu není ani jeden moment, který byste si s chutí pustili znova. Na pohled charismatický Marton Csokas má evidentně omezený herecký rejstřík, záporáci mu jdou dobře, ale "hodnýho kluka" mu nevěřím ani náhodou a proč tam pro těch pár záběrů zabloudila herecká persona typu Frances McDormand, je mi opravdu záhadou. Pravdou tedy zůstává, že zatím všechny filmy s komiksovými akčními hrdinkami dostávají filmařsky, umělecky i komerčně na prdel, Catwoman s Elektrou by mohly rovněž vyprávět. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Snaha se tvůrcům upřít nedá, sem tam dobrý nápad, sem tam dobrý efekt, sem tam překvapivý dějový zvrat. Bohužel béčkovost z filmu sálá několika megajouly. Ještě musím vyzdvyhnout opravdu přenádhernou Charlize Theron (opravdu gigantický kontrast oproti Zrůdě, stále nemůžu uvěřit, že to je tatáž herečka). ()

Galerie (144)

Zajímavosti (11)

  • Během natáčení si Charlize Theron vážně poranila krční páteř a natáčení muselo být na čas odloženo. (Reiniš)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama