Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Disneyho úspěšný animovaný film Herkules je plný zábavy, fantazie a dobrodružství. Mladý smrtelník Herkules je obdařen nadlidskou silou a chce dokázat svému otci Diovi, že je takový hrdina, který se může opět stát bohem. Na jeho cestě za hrdinstvím jej doprovázejí věrní přátelé – létající kůň Pegas a osobní trenér Phil. Je tu ale ještě bujarý a vznětlivý darebák Hádes, který plánuje převzít vládu nad Olympem a ztěžuje tak Herkulovi jeho cestu, jak jen to jde. Herkules se musí rozhodnout mezi legendární silou a láskou k řecké krásce Meg. Jen díky cenné lekci, že důležitější, než síla nadlidská, je pouze síla jeho srdce, se Herkulovi podaří zachránit Olymp a upevnit si své místo hrdiny. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Všechno v podsvětí s Hádém (dabovanej je teprve frajer) v čele je naprosto parádní. Ze všech ostatních postav jim ale dokáže sekundovat jen kozel a trošku kouzla v sobě má i Meg. Zbytek je banda tupců, kterým vládne Hermes. Opravdu některé pasáže trpí ubohostí a pak přijde Hádes a řekne:"Ahoj, jsem Hádes, pán podsvětí, jak se vede?" Herkules je opravdu jízdou nahoru dolu s tím, že čím blíže jste peklu, tím to má větší šmrnc. Vše vrcholí vypuštěním titánů a jejich pochodem. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Klasická Disneyovka. Jen v tomto případě mě neustále otravovaly ty nepovedené písničky, které se prostě s českým dabingem nedají poslouchat a trošku ohraný příběh. Studio Disney totiž odjakživa recyklovalo staré báje a příběhy (až snad na Lvího krále). Grafika je opět "tradiční" a velkým kladem je tentokrát postava Háda, jež hláškuje jak může. Aspoň něco. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Herkules v rámci Disneyho filmů byl taková rarita a to hlavně, že se příběh velmi dobře podřídil starým bájím a pověstem. Ale ne zas takovým způsobem abychom mohli mluvit o dospělém animáku. Přesto jsou tam věci, které více potěší starší diváky a to jako spousta narážek na řecké pověsti,spousta povědomích míst a postav.Velmi mě potěšilo ztvárnění Hádese, Meg a hlavně Herkulova učitele Filoktétes. Není to klasická disneyovka přesto jí nechybí šmrnc a nápady. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Herkules, tento hrdina byl synem Dia a když byl ještě v kolébce, tak zadávil dva hady, které na něj poslala Diova žárlivá manželka Hérá. Tento animák je čistý průměr. Na více to nemá. Přece ho nemohu srovnávat s Kačeřími příběhy, které byly opravdu dokonalé. I když samozřejmě, může to být tím, že nemám rád děj, kde jsou jakési potvory tipu Kiklopa aj. např. filmy Jáson a Argonauti, nebo Souboj titánů mě osobně nikdy nebavily. Samozřejmě, že animace je na výborné úrovni. Co také jiného od Disneyeho čekat. Ale mě ten Herkulův příběh prostě moc nebral. A to jsem se soustředil opravdu hodně, protože mám stáhnutou verzi, kde je sice CZ dabing, ale trochu je tam slyšet i anglický. Takže jsem musel více vnímat. Má povinnost mi velila, že prostě tento kousek od Walta musím vidět a to se mi splnilo. Dávám slabé 3 hvězdičky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Menken: 1. Long Ago... - Charlton Heston [0:30] ,2. Gospel Truth I [2:26] ,3. Gospel Truth II [0:58] ,4. Gospel Truth III [1:05] ,5. Go The Distance [3:14] ,6. Oh Mighty Zeus [0:45] ,7. Go The Distance (Reprise) [0:57] ,8. One Last Hope [3:00] ,9. Zero To Hero [2:20] ,10. I Won't Say (I'm In Love) [2:20] ,11. A Star Is Born [2:04] ,12. Go The Distance - Michael Bolton [4:42] ,13. The Big Olive [1:07] ,14. The Prophecy [0:53] ,15. Destruction Of The Agora [2:07] ,16. Phil's Island [2:25] ,17. Rodeo [0:40] ,18. Speak Of The Devil [1:30] ,19. The Hydra Battle [3:28] ,20. Meg's Garden [1:14] ,21. Hercules' Villa [0:37] ,22. All Time Chump [0:38] ,23. Cutting The Thread [3:23] ,24. A True Hero/A Star Is Born [5:35], ()

Galerie (70)

Zajímavosti (22)

  • 41 umelcov ručne namaľovalo 1601 pozadí. (curunir)
  • Poté, co Hercules poprvé odsekne Hydře hlavu, Hádés prohlásí, že to byl zatím poločas. Tuto větu pronese právě v momentě, když je film v polovině své délky. (Marsu88)

Související novinky

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama