Reklama

Reklama

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Scénář přesně ve stylu výher a proher, jednou jsi dole, jednou nahoře.(bohužel to docela dost skřípalo) Takže opět komentuji osazenstvo. Walter: "Ty jim prodáváš nejvzácnější komoditu, ty jim prodáváš jistotu v nejistým světě." Hop nebo trop. Jinak chemie mezi oběma hlavouny fungovala jako obvykle. Důvod? Jsou tři možnosti - tipnout si nebo si hodit mincí...vlastně jenom dvě. ;-) ()

Daveed 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dostal jako dárek a přiznám se, že jsem neměl chuť si ho pustit, ale nakonec jsem si ho pustil a byl jsem velice nadšený. Film poukazuje na prostředí sportovního sázení. K výbornému filmu, plného dobrých scén, přispívá ještě skvělý Al Pacino.. Podle mně je film skvěle natočení. Člověk se u něj nenudí. Já osobně byl spokojený. Mohu doporučit. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Al Pacino ve své typicky expresivní, rétoricky nesmírně namakané roli vychytralého majitele sázkové kanceláře vás strhne a pohltí svým charizmatem a strhujícím klamáním tělem. A že je to celé predvídatelné už od poloviny tomu velmi rádi odpustíte. Když totiž máte na plátně dva hlavní mužské protagonisty a sledujete jejich dialogové pasáže, které jsou výtečně napsané a osobitě zahrané, nemáte vůbec pojem o čase. A ačkoliv je tam x věcí navíc a během let to ztratilo lesk novoty a hi-tech, na kterou tenhle film svého času hodně sázel, nelze mu upřít jisté kvality a zajímavé zpracovaní atypického tématu pro film. ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Ale s odřenýma ušima. Film má dvě rozdílné poloviny. První je svižná, vtipná a člověk čeká co se z toho vyvrbí. Druhá půle ale zvolní a zaměří se spíš na jednotlivé postavy. Al Pacino je jako vždy úžasný, Matthew McConaughey mu zdatně sekunduje a Rene Russo je ta rozumná v pozadí. Pokud chcete oddychovku, pusťte si první půlku. Čekal jsem asi něco kapánek jiného, ale nakonec jsem díky Al Pacinovi spokojen. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasický kýč o vzestupu, pádu a nelezení sama sebe. Atraktivitě filmu dodává prostředí profesionálních tipérů, které udělá z hry se štěstím zajímavou podívanou i pro takové sázkařské analfabety, jako jsem já. Herecky to vyšlo tak ze dvou třetin. Al Pacino tradičně vynikající a ve slabších chvilkách film v pohodě táhne, přičemž mu zdatně sekunduje Rene Russo. S McConaugheym to bylo horší. Jeho podání suveréna mi lezlo na nervy a dalo mi vzpomenout, proč jsem ho před Killer Joe neměl moc v lásce. Až když začalo přituhovat, tak se nějaký ten talent ukázal, ale i to bylo takové rozpačité. Nicméně i tak se jedná o solidní jednohubku, která by se měla promítat na všech pobočkách Fortuny. 70% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)

Reklama

Reklama