Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že tu čtvrtou hvězdičku dávám jenom kvůli Knoxvillovi, který je překvapivě dobrý herec i když si nerozbíjí držku golfovým vozíkem. Jinak to byla naprosto průměrná komedie se scénářem, který už člověk viděl asi v padesáti jiných filmech a tak se zasměje jen občas a překvapen není vůbec. Na jednoduché zabití času optimální. 70% ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Typická a ohraná komedie o přetvářce, tentokrát na paraolympiádě, která si nezaslouží více než pouhou jednu hvězdu. To, že mě tyto nehorázně ohrané a podprůměrné komedie, u kterých se snad nikdy nezasměju, i přesto baví, stejně tak jako všechno s Johnnym Knoxvillem a Katherine Heigl, za to už bohužel nemohu :D. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kéž zhniješ v samotném pekle, ty šmejde hnusnej!" Takové rozhřešení, doprovázené solidním direktem, si dám líbit. Já bych tedy na paralympiádu rozhodně nejel, protože by mne frustrovali všichni ti beznozí, kteří by mě předběhli, bezrucí, kteří by mě porazili v páce a zejména slepí sportovci, proti kterým bych neměl šanci ani v orientačním běhu. Steve má však natrénováno a jde do toho, ale žádná smršť humoru to skutečně není. V případě komedie ze sportovního prostředí však své hodnocení tradičně zaokrouhluju nahoru. ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

Knoxvilla nemusim,ale tohle se mu docela povedlo... Bál jsem se,že když tam hraje Johnny,tak že to bude něco skutečně bláznivého. Ale mile mě překvapilo že to zase takový blázinec nebyl... Rozhodoval jsem se mezi 3 a 4 hvězdičkami a nakonec jsem dal 4 jelikož ve filmu hraje i můj oblíbenec Zen Gesner... Komedie u které se určitě pobavíte... 3,5* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Šťastie tohto filmu je, že má silnú pointu a námet. To ho podľa môjho názoru zachránilo. Nájde sa tu síce pár dobrých humorných scénok, ale celkovo je scenár slabučký ako pierko vo vetre. Na druhú stranu však Johnny Knoxville podal dobrý výkon. Mne to vychýdza na šedý priemer, so zavretými očami a ešte aj päsťami tri hviezdy. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)

Reklama

Reklama