Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Pro mě až nečekaně dost dobrá parodie s už více než sedmdesátiletým Leslie Nielsenem, který je ale stále ve formě. Tak nějak jsem tušil, že o dost momentů přicházím kvůli tomu, že jsem po hříchu stále ještě neviděl Uprchlíka, ale i tak jsem si to dost užil. Slabších momentů se sice našlo víc, ale i tak je to výborná zábava a Richarda "Plukovníka Trautmana" Crennu prostě nemůžu nežrat (R.I.P.). Lepší tři:-) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Poslední dobrá parodie s Nielsenem v hlavní roli. Zato naprosto parádní. To, že Uprchlík je vrcholem v kriminálních akčních dramatech je pravda. Stejně tak je Utopenec na útěku vrcholem parodií. Kdo předlohu neviděl, se připraví minimálně o polovinu vtipů, ale i tak se bude smát větší část filmu. Nezapomenutelná scéna je s krádeží auta na parkovišti. 100% ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie pre mňa. Preto, aby ste si užili viac túto paródiu, pomohlo by poznať filmy ako „Utečenec", ale aj „Na sever severzápadnou linkou", „Casablanca“, „Titanic“ a mnoho, mnoho ďalších filmov, klasických aj súčasných. Čím viac ste vo filmoch oboznámení, tým viac vás tento film rozosmeje. Keďže som filmový nadšenec, veľa týchto gagov sa mi prepojilo a vďaka nim som sa pri sledovaní tejto frašky s Leslie Nielsen skutočne dobre bavil. 6/10 ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější parodie s Leslie Nielsenem. Nazývám jí přelomová, protože ji beru jako poslední z jeho typických "starších" parodií. Od té doby se totiž parodie vyvíjí úplně jiným směrem. Tenhle styl humoru je přesně šitý na moje očekávání, nemám tomu co podotknout. Nejlepší scény: Když se Leslie probere s různými zbraněmi (pistole, luk) a ke konci, když Leslie vyměňuje prasklou pneumatiku. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhé dnešní setkání po letech s Leslie Nielsenem dopadlo lépe pro obě strany. Já jsem se více bavil a snímek ode mě dostal lepší hodnocení než ten předchozí. Jak říkají v takové situaci Američané- win win. Zatímco Spy Hard pro mě byl opravdu jen sledem skečů, tato záležitost na mě působila mnohem ucelenějším dojmem. I v tomto případě šlo samozřejmě o parodii mnoha často ikonických snímků a musím uznat, že jsem se dobře bavil, ale i divil. Několikrát jsem se přistihl při tom, že mě překvapilo stáří některých filmů. U několika z nich jsem si opravdu myslel, že jsou mladší. Leslie Nielsen byl i tentokrát pevným pilířem, na který jsem se mohl spolehnout a znovu dokázal, že byl pro tento typ komedií tou správnou volbou. No, nešlo sice zrovna o komedii roku, ale kdybych tvrdil, že jsem se nebavil, hanebně bych lhal. / "Kdybych tě nezastřelila, zabili by tě." / Poučení: Byl jsi křivě obviněn? Tak to máš pech, že už nežijeme v devadesátkách. Byly sice divoké, ale tehdy ještě fungovala presumpce neviny. 3*+ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Snímek je mimo jiné parodií na film Uprchlík (1993), který byl natočen podle seriálu Uprchlík (od r. 1963), ve kterém se také objevil Leslie Nielsen. (hendrich6)
  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)
  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)

Reklama

Reklama