Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

Rousse 

všechny recenze uživatele

Tak je jasné, že na Bláznivé střely, tohle prostě nemá - asi ani nemá cenu to nějak srovnávat, bylo by to jen na škodu věci. Každopádně parodie to je fakt solidní - zvlášť scény z Uprchlíka jsou povedené a Leslie Nielsen (v té době už co by 70-ti letý děda) si milovníka houslí a krásných žen zahrál taky slušně a pobavit pobaví:-) "Můj milý jednooký, jednonohý, jednoruký...":-) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Chvílemi k popukání, chvílemi spíše snůška trapností, v celkovém součtu ale stále ještě nadprůměrná parodie s (kým jiým, že?) Leslie Nielsenem v hlavní roli. Parodování Uprchlíka je ze začátku dobré, pak začíná trošku skřípat, ale doplňují je relativně vhodně vybrané zesměšňované scény z jiných filmů. Bavit se bude samozřejmě hlavně divák, jenž parodované filmy viděl. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Trapnost bohužel zvítězila nad humorností a to je samozřejmě špatné. Kvalitní herec Leslie Nielsen ani čisté parodování amerických filmů (Uprchlík, Titanic,Mission Impossible...) toho moc nezachránilo. V podobných filmech je opomíjen děj na úkor parodování, to není sice pro tento snímek úplně typické, protože autoři se snaží o dějovost, ale mě to jednoduše nebavilo a byla to tehdá nuda v Brně (a to doslova). 40% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Místy vtipné, místy výsostně trapné. Teď jde pouze o to, kterých míst tu bylo více. Dle mého soudu tento mini souboj drtivou porážkou soupeře vyhrály bohužel ty pasáže trapné. Pár vtípků ovšem skutečně vyšlo a slušně mě pobavilo. Film má slušné tempo a celkem rychle dospěje ke svému konci. Možná na tom má svoji výraznou zásluhu ta 82 minutová stopáž. Dávám 2* jedna za hlavního vyšetřovatele a druhá menší za Leslie Nielsena. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si, že by byl Nielsen americký prezident (první původem z Kanady!) a v televizním projevu z Bílého domu by s vážnou tváří oznámil, že do týdne bude konec světa. Věřil by mu vůbec někdo..? Pokud je to váš první film v životě, budete zaručeně v koncích, ovšem pokud jste (nejlépe několikrát) viděli například Davisova Uprchlíka, oceníte Leslieho šílené kousky v kulometném tempu či všeznalého R.Crennu, který je na své podřízené náročnější než samotný Samuel Gerard a snad nakonec i shovívavě mávnete rukou nad občasným sklouznutím humoru (především toho audio) k lacinosti. Rybářská nástěnka s Buzzin Frogem a padající hrnek mě opravdu dostali. A potom? Myslím, že o Ryanu Harrisonovi už nikdy neuslyšíte... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)
  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Snímek je mimo jiné parodií na film Uprchlík (1993), který byl natočen podle seriálu Uprchlík (od r. 1963), ve kterém se také objevil Leslie Nielsen. (hendrich6)

Reklama

Reklama