Reklama

Reklama

Silent Night

  • USA Silent Night (více)
Trailer 2

Příběh je o tajemné a maskované osobě, oblečené jako Santa Claus, která řádí a zabíjí v malém městečku během vánočních svátků. Na místních policejních sílách je, aby ukončily toto vražedné běsnění. (spitr)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (76)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tématickej slasher s velmi povedenými gore vraždami, u kterého mě však zklamal záporák. Teda zklamal ... přidal bych mu pořádný grády, protože si myslím, že zrovna tady na to prostor byl ideální. Americkýmu tlustýmu kokútovi, kterej vypadá, jak vypadá, by krásně slušelo to jeho přiblblý HO-HO-HO a tuna drsňáckých hlášek k tomu. Mohl by pak vzniknout záporák jako třeba můj oblíbený Psychocop. 60% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ale tak, že jsou ty Vánoce, tak tu jednu hvězdu přihodím. Navíc, moc Vánočních Slasherů jsem neviděl a Silent Night má víceméně vše - nechybí nahota, pořádný záporák, který se s nikým nesere, šťavnatý Gore scény a pěknou vánoční atmosféru s koledami. Takže, co víc vlastně chtít ? Fájn relax. (520. hodnocení, Full HD) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Není nad to pustit si v předvánočním čase nějakou santovskou řachandu! Svižné dílko s carpenterovskou hudbou, příjemnou kamerou a slušnou porcí gore. Jo, nejen muž může být paroháčem. Plamenomet, zbraně sečné a bodné a jako třešinku jeden pěkný drtič na stromky. A pozor, Santa není žádný maniak, ale prodloužená ruka spravedlnosti! Nu a na závěr si může divák zanotovat se skupinou White Coffin Terror cosi o Tiché noci... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Trendovo natočené, rafinovane proSantaSlash na predVianočný trh vysypané nič, ktoré povzbudí Xmas pre Santachtivých. Blud, ktorý sa zo zasnežených sračiek snažil vyškrabať zásekmi do rozkroku , prípadne umelohmotným FX, vrátane rolovačkou za denného(!) svetla, vrátane orálu s efektne nasnímaným úžasom obete. Umelecká kamufláž striedaním RED / Green ako H-povzbudenie na padajúce viečka ti určite rozparádi ihličnan.Z prePáleného (!) záveru som sa od smiechu rozplakala, asi ako pri policajnej modlitbe (zbadáš). To nemalo chybu - žiadnu.Nejaké bodačky nestačia, aby to ukojilo adventne krvilačného. ( začínam mať strach o M.Mc.D) A k veci - keďže má Miki väčší sviatok ako Ja - prihodím mu boda , nech si ho užije. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut vypadá relativně dobře, ale pak to jde celé pomalu, ale jistě do háje. Ze Silent Night vypadne naprosto obyčejný slasher, kterému ale nestačí jen vraždící maniak v oblek Santy a tak zde máme pár tupých dramatických scén, nefunkční pokus o humor a přehršel postav, z nichž skoro všechny tu jsou jen proto, aby je Santa všemožně zabil. A končí to tak, jak všichni čekáme, když teda pominu, že přežije jedna z vedlejších postav. Navíc jsem celou dobu čekal, že z toho vypadne něco víc, od určité chvíle mě zajímaly Santovy motivy - proč vraždí všechny, jen starou ženu a malou holčičku nechá na živu? Kdyby třeba vraždil jen bohaté a chudé nechal žít, hned by to bylo o něco inteligentnější, ale ne, proč se snažit o něco víc, když vyděláš i z tupého průměru... Hodně mě to zklamalo a to jsem čekal fakt málo. Slabé 2* ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohrával v USA, tak jeho filmovanie prebiehalo v kanadskom meste Winnipeg. Natáčanie sa uskutočnilo v máji 2012. (MikaelSVK)
  • Z kostýmu Santu, ktorý má na sebe vrah, niekoľkokrát miznú stopy krvi. (Arsenal83)

Reklama

Reklama