Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V oceánu dochází ke ztrátě spojení s ponorkou Siren I. Armáda proto ihned posílá druhou ponorku tohoto typu Siren II, aby našla ztracenou ponorku a zjistila, co se stalo. Stopy zmizelé ponorky vedou až do extrémně hluboké mořské propasti, kde však čeká smrtelné nebezpečí nejenom z mořských hlubin, ale také z vlastních řad. (Chupacabre)

(více)

Recenze (55)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro vodní horory mám slabost, a tak mě film s názvem The rift neminul, film umocňuje pěkná podmořská atmosféra to ano, i to že má krásnou stopáž a film je poměrně rychlý a stále se tam něco děje. Ale nejvíc mě potěšilo herecké trio Scalia, Ermey a Wise tihle 3 jsou sympaťáci a hrají skvěle. A proto jsem byl rád že je vidím v jednom filmu. Film doporučuju všem kdo mají rádi příjemný nenáročný horůrek, nebo mají rádi horory typu Leviathan či DeepStar Six. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjmemný podmořský horor o ponorce, co se jede podívat co se stalo s jejím předchůdcem. Na palubu musí i konstruktér,aby si to taky užil. Dole v hlubinách čeká velké překvapení, a mnoho monster. Spoiler-docela mě překvapilo, že plán byl ty obludy zlikvidovat a né je dál vyvíjet. Celý film jsem čekal, jestli to bude jako všude jinde, že zlo je i mezi posádkou a nebo jen v hlubinách, překvapení se nekonalo. Krásná ponurá atmosféra, dobré herecké výkony a pěkný potvory, Docela mě překvapilo, že tak hluboko byla vzduchová kapsa. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

V rámci hororových filmů, v nichž do jisté míry figuruje zabijácká mořská řasa, to bude asi top. Jinak jde o poměrně průměrného hororového následovatele Cameronovy Propasti, který se sice ze začátku mírně táhne, a trvá dobrou polovinu filmu, než přijde drastická akce, zato poté se Průrva vytasí s docela rozmanitou plejádou podmořských monster a nabídne pár nechutně slizkých praktických efektů. Vcelku solidní trashová jednohubka, od níž není radno mít vysoká očekávání. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

The Rift je ďalší z mnohá, ktorý kopíruje slávne podmorské a monster horory. Len tento išiel ešte trocha ďalej a tak tu zabíjajú aj chaluhy. Najviac som sa tesil na príšerky, ale ktoré tu moc vidieť nebolo, keď sa všetko podstatne odohrávalo v tme. Gore bolo slušné a rozklad človeka bol tiež slušne spracovaný. A to je asi aj tak všetko, čo tento film môže ponúknuť. Lebo herci vobec nezaujali a dialógy boli celkom od veci. Celkovo to na mna vplývalo lacno a strnulo. Hlavne ponorkové zábery vyzneli ako z dečkovej produkcie. Nie je to žiadna sláva, ale ani prepádák. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

J.P. Simón ma tentokrát mierne sklamal. Hoci som pred projekciou nemal zbytočné ilúzie a nepochyboval som, že pôjde o ťažké béčko, očakával som do istej miery zábavný podmorský monster horor, no dostalo sa mi iba zmäteného príbehu, biednych ponorkových interiérov, nezaujímavého hereckého ansáblu, otravných mudrlantských dialógov a až na jaskynné scény so zmutovanými živočíchmi, ktoré to celé ako-tak zachraňujú aj značnej dávky nudy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Juan Piquer Simon potreboval pri natáčaní tlmočníka, aby mohol dávať pokyny, keďže nevedel po anglicky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama