Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Matli 

všechny recenze uživatele

Tak hlavně Seagal tam byl asi dvě minuty ve finální bitce, která stejně nebyla nic moc. Celkově to je prostě špatně natočené rodinné drama s korejskýma hercema co neumějí hrát (to není žádné překvapení). Takže stěží hvězdička za druhou (ze dvou) bojovou scénu uprostřed filmu, kde i trošku lítala krev, ale žádná sláva. Musel jsem to přetáčet, jinak bych asi u těch keců umřel. 9% ()

matestlust odpad!

všechny recenze uživatele

Nadrbaně jsem se těšil až film vyjde a pak sem nestačil zírat. Pod zástěrkou Stevena Seagala v hlavní roli (který ve filmu není ani 5 minut) a pod zástěrkou akčního trháku (přitom jde o hloupý romantický film, kdy dcera poznává svou matku a snaží se napravit otce) vyšla absolutní blbost.Vřele doporučuji se tomuhle snímku vyhnout. ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Hmm pekelná mrdka. Původně jsem dal aspoň 1* za ten Seagalův výstup, kterej pořád zůstává tím nejlepším v téhle amatérštině, ale jebat to. Hlavní ťamanskej hrdina, ať si vezme svou uřvanou dcerku a táhne s ní do prdele nikoho to nedojímá. No a svým způsobem i ta Seagalova pár minutová účast je jistý druh podrazu na jeho fanoušky. Hlavně, že si ho nezapomněli dát na plakát. Nasrat a rozmazat! 5% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašná sračka. V mnohých scénach je nechcene smiešna, v horšom prípade iritujúca (megaotravné dievčatko). Nejde o to, že je to podvod spáchaný na všetkých Seagalových fanúšikoch (keďže Veľký Stívn je síce na plagátoch a fotkách a zakomponovaný do obsahu filmu, ale má tu len párminútové cameo). Ide v prvom rade o to, že Clementine je hrozný film s otrasným scenárom, mizernou akciou a nesympatickými postavami hranými bezradnými hercami (ktorí zjavne nevedeli, čo s tým majú ku*va robiť). ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film môže vďačiť tomu že som mu venoval 90 minút svojho života jedine prítomnosti mocného Stevena Seagala. Objaví sa tu síce dohromady ani nie na 5 minút a povie jednu vetu, ale sú to vrcholné momenty snímky. To o kvalitách filmu už čo to naznačuje. Zo začiatku je to ešte celkom znesiteľné - vizuál je síce ťažko televízny, strih a herecké výkony typicky ázijsky preexponované, ale aspoň sa niečo deje a film niekam smeruje. Keď ale približne v polovičke filmu dôjde k šokujúcemu (čítaj "totálne úchylne idiotskému") odhaleniu, tak sa film, v ktorom mali výrazné zastúpenie (nijak extra vydarené) súboje mení na prechádzku slzavým údolím. V závere to bolo už totálne neznesiteľné. Humus. 1-/10 PS: Tú malú by som zaškrtil holými rukami, nehorázne mi liezla na nervy. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jack Miller (Steven Seagal) je před zápasem uveden jako úřadující pětinásobný šampion v těžké váze o výšce 193 centimetrů (6 ft 4 in) a váze 102 kilogramů (225 pounds). Steven Seagal sdílí s filmovou postavou svojí skutečnou výšku. Český dabing na DVD toto vůbec nerespektuje, protože výška je 190 centimetrů a hmotnost 130 kilogramů. (Rominator)

Reklama

Reklama