Reklama

Reklama

Zlo přichází z hlubin

  • Španělsko Bajo aguas tranquilas (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před čtyřiceti lety byla na místě města Marrienbad vybudována vodní přehrada, díky které okolí prosperuje. Málokdo ale tuší, že přehrada byla zbudována proto, aby něco ukryla, aby pohřbila zlo, které se v Marrienbadu zrodilo. Jediný člověk, který byl schopen se mu postavit a přemoci ho, před nedávnem zemřel, takže nic nebrání, aby se zlo vyplížilo z vody na povrch a ujalo se vlády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších kravin co natočil režisér Yuzna. Příběh mě sice zaujal, ale jeho provedení už vůbec ne. Charakteristika postav byla nulová a nezajímavá, herecké výkony na amatérské úrovni a efekty spíš k smíchu, než aby mě dokázali vystrašit. Snad jen scénka s tím hlídačem přehrady a zombie stojí za zmínku. Velmi slabý film, který si už asi nikdy nepustím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli jsme to dobře pochopil, tak to měla být pocta oslavující osmdesátková béčka, ale bohužel i přes dobové masky i triky a záměrně toporné herce tak film vůbec nefungoval. Pár slušných momentů se tu určitě najde a ten nápad se zatopeným městečkem je vlastně perfektní, ale celkové uchopení je v tomto případě na prd. 30% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na Yuznu málo bizarní, i když pár fajnových scén se najde. Zlo ukrývající se ve vodních hlubinách má vždy dobrý potenciál. A pokud se jedná o potopené město, kde zůstal zachován i hřbitov u kostela, škoda, že nebyl využit, a kde v jednom z domů číhá temnota, pak já jsem spokojen. Černý sliz se nejen rozpíná po dně a stěně přehrady, ale dokáže i zabíjet, což by jistě potvrdily ubohé siroty, jejichž matka byla takto pohlcena (pěkné masky). Když opominu roztrhání malého kluka, tak asi nejhezčí je scéna na silnici, kde si démonický padouch podá policajta. Zábavná je naopak scéna s mrtvolnou babou uvnitř přehrady. Podvodní scény a gore jsou fajn, mohlo ho ale být více, i když o utržené hlavy není nouze. Původní hodnocení ponechám, byť po znovu zhlédnutí je ta čtvrtá hvězda výrazně slabší. Jenže pro Yuznu jsem měl vždy slabost.... ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Nadějný začátek... tajemná atmosféra zanikající zatopené vesnice, satanská sekta, duch mrtvého dědečka, dvě prsatý roštěnky plus bonus v podobě Raquel Meroňo (od doby co jsem vyděl Dagona je mi tahle pěkná ženská hrozně sympatická)... bohužel sotva se film rozjede začnou ho srážet do kolen stupidní dialogy, všemožná provařená klišé a jedna idiotsky se chovající postava za druhou idiotsky se chovající postavou :o( Celé to působí jako kdyby scénarista najednou nevěděl kudy se má vydat... Ve výsledku je to smutný průměr... škoda ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že některé (hlavně počítačové) triky a herecké výkony jsou dost slabé, samotný scénář kulhá minimálně na jednu nohu, ale přesto mě tenhle Yuznův počin potěšil. Podobně zaměřené horory mám totiž nejradši, to je největší plus filmu, k tomu ještě pár dalších - představitel hlavního záporáka Mordechaje Salase je fakt pekelnej, toho museli hledat hodně dlouho a vybrat lépe nemohli, pár dobrých masek, nějaké to trhání těl, část filmu se odehrává pod vodou a pro potápění já mám slabost a závěrečné orgie byly taky dobrý. Normálně bych dal asi za 3, ale tyhle démonický zápletky mám fakt hodně rád. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Když na začátku jeden z chlapců střelí prakem do cizího domu, následuje záběr na plakát a fotky z filmu Netvor z Černé laguny. (StrYke)
  • Když se Klára (Charlotte Salt) vzbudí u vody, tak se posadí. V dalším záběru je ale v jiné poloze. (Duoscop)

Reklama

Reklama