Reklama

Reklama

Větrný démon

  • Česko Démonické větry (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cory s několika přáteli navštíví starou usedlost, kde jeho předkové, jak se později ukáže, holdovali černé magii a démonismu. Místní je od pobytu v domě odrazují, skupinka však na jejich prosby nedbá. Ve vzduchu je však něco smrtelného a v domě už na partu přátel čekají démóni. Brána do pekel se otevírá… (pfa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Film byl fajn a i živý dabing na projekci Otrlého Diváka. Bohužel Otrlo se začal snažit v posledních letech, více zavděčit mainstream publiku co by si nikdy takové filmy nepustil. Kvůli tomu už serou na pribehovou kostru a jedou jen svuj vymysleny pribeh naroubovaný na film. Drive se pres své vtipy aspon snazili drzet pribehove kostry. Tady bohužel velice trapně zakomponovali: “Je to Fresh Mám to rád” či odkaz na Stranger Things a song Running up the Hill, což bylo vyloženě trapné a na sílu, jinak byl živý dabing vtipný. Ale na tohle at priste serou :D Ja beckove sracko filmy mam rad i bez srando dabingu, proto mě tohle zavděčení lidem co se tam jdou jen zhulit a vysmát se jim, vylozene sere. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Plátno plné bukvičných charakterů, hovadsky trapné masky, démoni zvracející krupicovou kaši (ha, inovace, v Demons zvraceli hrachovou!), pošahané monology, dialogy a polylogy, počítačové efekty z Atari 800 XL a synťáková hudba z Didacticu Gama (Atari by to umělo líp) zcela evidentálně tlačí toto dílko do...no až kam se dá zatlačit. Ale protože mám rád barvičky a jsa vybaven kladným vztahem k osmibitovým počítačům a vůbec jsem letos nějak měkkon, natlačím tomu dvě hvězdičky, pokryté tou krupicovou kaší. Ale jsou hodně malé a hodně poblité. ()

Reklama

kosta73 

všechny recenze uživatele

Dlouho, předlouho jsem toto dílko sháněl a moc se těšil. A výsledek? První čtvrthodinku je vše na dobré cestě. Začátek zaujme okatou podobností s tvorbou hororového mága Fulciho, dobrá zvuková složka, povedené nechutné masky, víc než dobrý námět. Jenže pak se to všechno zvrtne. Přichází studená sprcha v podobě partičky neuvěřitelně nesympatických ( a z drtivé většiny zcela dementních ) amerických teenagerů, kteří vrámci přiblbloučkého děje lezou jeden po druhém démonům rovnou pod kudlu. Slibná počáteční atmosféra je během chvíle nenávratně v čudu a když v pomateném závěru filmu proběhne mezi hlavním hrdinou a nejvyšším démonem souboj "na férovku", při kterém dojde na kopání démona do rozkroku, tak už jsem ani nevěděl, zda se mám smát nebo břečet. Svojí krvavostí a slibným námětem mi tento film asi nejvíc připomíná podobný "skvost" LAMPA. Také jsem se moc těšil a také se mi dostalo velkého zklamání. Nebo spíše smutku z krutě promarněné šance. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Téměř céčková trapná mega sračka,kterou od totálního odpadu odtrhávají jen celkem dobré masky a moc pěkně vybrané prostředí.To vše zbylé je téměř nekoukatelná blbost ve které vévodí absolutně gumoví toaletní herci..Pro mě veliké zklamání a doporučení pro každého milovníka béčkových hororů-ruce pryč! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Typický pohrobok 80-tych rokov. Znesiteľné béčko, snažiace sa (9 rokov po premiére Raimiho kultovky) kopírovať Evil Dead. Je to poznať hlavne na maskách, násilí a situovaní deja do chaty, z ktorej je nemožné dostať sa von. Scenár hrozný, k tomu predpotopné CGI (našťastie je to len pár desiatok sekúnd), nesympatické postavy a samoúčelné násilie. A woodoo na Tahiti? Nepomýlili si to náhodou s Haiti alebo s Afrikou? ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama