Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hej, lidi, tenhle film je fakt zbyteč...drž zobák, inteligentní části mozku, ty bys snad odmítnul jízdu s takovou cowgirl? (Lhostejno kterou, ale madam Salma má zvláštní bonus za věk...v jejím podání naprosto nádherný věk;)) No, ale vážně - tenhle film opravdu je zbytečný. Nejde o nabitou parodii, jako byla Viva Maria (rozkošná mladá Bardotka a podobně rozkošná Jeanne Moreau), ale jen o jakousi modernistickou komédii, díky postavě kriminalistického vědátora a hodně divného padoucha silně zavánějící Wild Wild Westem. A před jeho osudem (dvě hvězdičky) Bandidas zachraňují jen ty dvě nechutně roztomilé a rozdováděné dámy v hlavních rolích. Možná to je tím, že jsem zrovna v té době zběsile dopisoval diplomku, ale i těch 60% dávám jen s velkým sebezapřením. PS: O rok a půl později - ne, nebylo to tím, že jsem dopisoval diplomku;) ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatická blbůstka s překrásnými herečkami, místy až úchvatnou kamerou, solidní režií (až na ten bullet-time těsně před koncem) a hodně hloupým scénářem, který nedokázal přijít s žádným novým nápadem v rámci žánru. Besson by měl přestat psát a produkovat tyhle "výrobky" a vrátit se ke svým osobitým snímkům. ** 1/2 ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Sexy Pistols jsou naprosto výborná pohádka. Krásné prostředí, celkem vtipné dialogy a velice 'zajímavá' dvojice hlavních postav, jejichž herečky jsou vlastně hlavním tahounem filmu. Stačí se posadit, vypnout mozek a kochat se... přírodou, jistěže. A ještě jedna věc - kdyby byl film delší, závěr příběhu zajímavější a takových scén, jako byla ta závěrečná, víc, nebál bych se dát 4*. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Proč jsi vykradla banku, Z pomsty! Tak ty jsi nechtěla pomoc lidem? Víš co za to bude rýže? Vemte dvě hezký holky ( Penélope Cruz a Salma Hayek ), pár zbraní ( spousta lidí umře, když si nepočítají náboje ), pár nožů ( já věděl, že na něco přijdeme ), nějakou tu banku ( nekradu, to je mého otce! ), mazlíčka ( vítejte v Mexiku, pane Cooky. ), přidejte nádhernou mexickou hudbu a máte hodinu a půl dobrou zábavu. Ani hnout!! Všichni lehnout!! Jak si mají lehnout, když se nemají hnout? Tak jo, lehnout a ani hnout!! Ať žije Mexico!! Jaké banky jsou v Evropě? Vetší!! ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

No jo, další slaboduchý výlisek sjel z pásu. Je složen hlavně z laciných triků, z nichž nejlacinějším se zdá být obsazení dvou hispánských krasavic, zaručený to magnet na diváka mužského rodu. Netroufám si odhadnout jeho návštěvnost v kinech, já osobně bych ho však umístila nanejvýš na nosič DVD, sekce bonusy, podsekce vystřižené scény. Celý. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)
  • Příběh filmu je zasazen do roku 1848. Když se Sara (Salma Hayek) snaží vyloupit banku, brouká si melodii "An Den Schonen Blauen Donau". Tuto skladbu zkomponoval Johan Strauss v roce 1867, tedy téměř o dvacet let později. (Cheeker)

Reklama

Reklama