Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký sci-fi příběh o dramatickém boji osamělého novináře proti návštěvníkům z budoucnosti, jejichž výnosné kšefty s katastrofami svým odhalením ohrozil. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavý námět, který jako vždycky byl zkažen televizí. Film je inspirovaný povídkou "Treatment" od John C. Wright. Jeho kniha Zlatý věk je prakticky dokonalý kus fantasy sci-fi žánrů. Příběh o cestovatelích do minulosti, kteří se dívají na největší katastrofy, má velký avšak nevyužitý potenciál pravděpodobně hlavně díky slaboučkému rozpočtu, který si nemohl dovolit žádné pořádné a monumentální scény, které by jinak film vyžadoval. Mohl z toho být pravdu moc dobrý film. Takto bohužel jen průměr, který však ve filmografii Casper Van Diena znamená něco jako zázrak. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Ježiš, Katastrofy. Když nepočítám Prince Slunce, byly Katastrofy moje nejhranější VHSko. A byl mi šumák, že příběh je stupidní, triky jsou k uzoufání, že Casper spíš pobíhá než hraje... protože Catherine Bell byla v mý raný pubertě něco jako bohyně. A dneska, po deseti letech, si pořád můžu říct, že to byla a pořád je nehorázně pěkná kun... baba. ()

Reklama

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Film je hroznej, zpracování, obsazení, prostě všechno ukazuje na typické béčko a z tohoto směru nevybočuje ani trochu. Ale námět je pro mě velmi zajímavej a hrozně se mi líbil. Kdyby nějaký režisér dnes plánoval udělat pořádnej celovečerák v tomhle duchu, sedím na půlnoční premiéře v první řadě. Na katastrofách není rozhodně nic hezkého, ale jsou součástí historie. Tak to prostě být musí. 60% ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Azzopardiho mám rád jako režiséra celé řady skvostných epizod Krajních Mezí i dalších perfektních sci-fi seriálů 90. let. A tak jsem se na tenhle film díval - jako na delší a výpravnější epizodu Krajních Mezí a nebyl jsem zklamán. Pro všechny kdo kritizují zpracování, uvědomte si že je to televizní film! A na ten je to výborné - trochu thriler, trochu akce, nějaké ty otázky k zamyšlení. Jako fandu sci-fi s cestováním časem mě to rozhodně potěšilo. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Pro mne jednu dobu celkem zajímavý katastrofický film i když tento žánrový přídomek mu zase až tak úplně nesedí, jelikož jde vlastně i o sci-fi, takže to není až tak jenoznačné. Pozitivní je jediná věc a to námět a osobně si jsem jistý, že kdyby se ho ujala jakákoli věhlasnější produkce a trochu ho dopilovala, tak jsem teď neřešil pouhé dvě hvězdy a film mohl světem putovat, jako velice vydařená podívaná. Takhle se z něj stal garážový paskvil, který nakones skončil pochopitelně jen na videu a já se jen utvrdil v tom, že takových zmařených námětů je v současné kinematografii bohužel pořád dostatek. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Momenty, kdy policisté Baker (Lawrence Dane) a Stanton (James Allodi) přicházejí na stadion, se od sebe liší. V 67. minutě filmu se představuje pouze policista Baker, avšak když se scéna v 77. minutě opakuje, policista Baker představuje i svého kolegu. (Rebbit)

Reklama

Reklama