Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série)


Mazey Dayová (S06E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Mazey Day

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoufalá hollywoodská hvězdička se snaží vyrovnat s následky nehody a dělá, co může, aby unikla smečkám dotěrných paparazzi. (Netflix)

Recenze (80)

hypnos11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl BM, který se dá označit jako naprostá fantasmagorie, do BM to vůbec nezapadá. Ale upřímně, kdo z Vás takovéto rozuzlení čekal? Já vůbec. Možná právě proto dávám tu 4. *. Taky kvůli tomu, že to tady má tak nízké hodncoení. A taky proto, že šestá série byla pro mě dosud jedním velkým zklamáním. A taky za tu Českou Republiku. To je hodně neobjektivních důvodů, proč dát tu 4. *, i když si ji to ani podle mě moc nezaslouží. Ale jinak musím souhlasit, bulvár, paparazzi, vše to je otravný hmyz, který si nic dobrého nezaslouží (napsal bych tu přesně, co si zaslouží, ale to by mě asi museli zavřít za nabádání k trestnému činu :)). ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle slátanina by se nahodila ani do American Horror Story. Myšlenka udělat storyline s paparazzi nebyla zlá, ale ke konci se to absolutně vymklo z kontroly a vzniklo z toho toto. A navíc se to ani nedalo sledovat, kvůli těm otravným bleskům. Cením alespoň jednou hvězdou za zmínku ČR (která ve skutečnosti byla Německo, viz. sekce Zajímavosti) a trochu jiného doktora Babiše, než známe my. Suma sumárum: nejméně kvalitní BM co jsem viděl. ()

Reklama

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mazey Day nedopadl moc dobře, ať už kvůli neuvěřitelně pomalému tempu nebo kvůli nejasnosti, o čem tenhle díl vlastně bude. Hyeny paparazzi, kteří by se nechali roztrhat do posledního kousku, jen aby získali lepší fotku jsou smutnou realitou a mám otázku, koho sakra napadlo z hlavní oběti udělat vlkodlaka, je to sice docela zajímavá podívaná, ale nebylo to vůbec vysvětlený, bylo to z čista jasna, takže tenhle díl je za mě jednoznačně nejhorší. ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 slova: Co to kurva bylo... Ne, teď vážně, co to jako mělo znamenat? Tvůrci asi chtěli udělat trochu hororovější atmosféru, což ale vůbec nedopadlo dobře. Jednak se o žádný horor nejedná, spíš je to taková parodie, a za druhé tenhle díl nemá vůbec žádnou pointu, na kterou jsme u BM zvyklí. Ta Česká Republika byla taky docela komická, protože jestli tohle bylo v ČR, tak já jsem královna Anglie. Tohle bylo hodně špatný, ač byl rozjezd zprvu celkem poutavý... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten všeobecný hate bych chápal z pozice člověka, co viděl pouze tuto epizodu, jakkoli vytrženou z kontextu celého Black Mirror, ale pokud se předpokládá, že každý sledující této třičtvrtěhodinky viděl i všechny série předchozí, neměl by se zas tolik divit všem WTF momentům a nezahnat Mazey Dayovou až do tak tristních čísel. Reflexe dnešní zhýralé doby je tu cítit každou druhou minutu a v tom já spatřuju moc seriálu už od jeho plenek. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Při scéně v České republice můžeme vidět policejní auto ještě se starým zeleným pruhem. Auto má však červený i modrý maják. V té době ale všechny složky IZS používaly pouze majáky modré. (Scelleton)
  • Krajina, jež představuje v seriálu Českou republiku, se ve skutečnosti nachází v Německu poblíž zámku Hohenschwangau pod názvem Alpsee Lake. (Worlik23)
  • V první části epizody herečka Mazey Day (Clara Rugaard) natáčí film v České republice. Když ji řidič odváží pryč, přijedou k uzavřenému tunelu, kde stojí česká policie s Octavií. Policista řidiči česky řekne, že to musí objet. Na ukazateli je napsáno: „VSSI BLOD,“ což má značit Vyšší Brod. (bejbous)

Reklama

Reklama