Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 5 (2019) (série)


Rachel, Jack a Ashley Too (S05E03)

(epizoda)
  • Velká Británie Rachel, Jack and Ashley too
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamělá teenagerka se zblázní do robotické panenky navržené podle popové hvězdičky Ashley O právě v době, kdy se Ashleyin život pořádně zamotává. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle díle jsou naťuknutá dvě zajímavá témata - robospolečníci a exploatace umělců po jejich (skoro)smrti. Bohužel opravdu jen naťuknutá. To, že by do robopanenky nahráli celou konkrétní osobnost a omezili ji jen nějakou snadno odstranitelnou pojistkou, mi přijde silně nepravděpodobné. A I když to setkání se fandy s pravou osobností oblíbené celebrity byl zajímavý motiv, možná víc by mě zajímalo, jak by se dál vyvíjel život Rachel pod vlivem motivující panenky. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Cute herečka ze Spider-Mana, herečka, která lehce připomíná postavu z porna, co se mi zaryla do paměti, a v neposlední řadě Miley Cyrus (která definitivně hrála v pornu) v roli, u které jsem celou dobu musel přemýšlet, o kolik lepší by to bylo s Taylor Swift. Jinak simple pohádka pro dospívající dívky, těm jediným to totiž ještě může vzít nějaké iluze. 5/10 ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S velmi přimhouřenýma očima dávám čtvrtou hvězdu za kombinaci na jedné straně poměrně šokujícího zneužití technologie a na straně druhé docela pohodového "teen" příběhu dvou sester řítících se za, ehm, spravedlností? Možná tato kombinace a snížená míra realističnosti částečně podrývá sdělení, které se jinak v tomto dílu skrývá... 7/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po poněkud depresivní epizodě Smithereens krok do vod komedie a až na trochu zdlouhavější začátek to funguje. Miley Cyrus tu solidně střílí do vlastních řad a sourozenecká dvojka je sympatická. Na Black Mirror hodně uvolněné a dějové a to za cenu absence takové té úderné pointy, která utváří většinu epizod. To sdělení tam pod tím vším však pořád je. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tretej série síce najlepšie, ale znovu absolútne nie sci-fi a aj tie tri hviezdy sú len s privretím oboch očí. Seriál sa mi ako celok veru zhodil na takú úroveň, že mažem uložené časti a znovu to nepozriem, viem svoj čas minúť aj inými spôsobmi. Tam, kde to začalo odvážne a originálne, tam to končí nudne a fádne. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • Přestože se děj epizody odehrává v Americe, natáčelo se v okolí Kapského Města v Jihoafrické republice. Autor scénáře Charlie Brooker to zdůvodnil tím, že je natáčení v Americe příliš drahé a ve světě se dá najít mnoho podobných lokací. (IvcaSammet)
  • Scéna, kedy je zrútená Ashley pripútaná k posteli, sa točila hneď potom, ako sa jej predstaviteľka Miley Cyrus dozvedela, že vďaka rozsiahlym požiarom zhorel jej dom v Malibu do tla. Jej záchvat plaču je tak v scéne autentický a sama povedala, že v tom momente nemohla myslieť na nič iné, len na tragédiu, ktorá sa práve udiala. (matthew.17)
  • Rockovú pieseň "Head Like a Hole", ktorá zaznie v záverečných titulkoch v podaní Miley Cyrus, speváčka zaspievala neskôr aj v roku 2021 na pre-show k americkému Super Bowlu. (matthew.17)

Reklama

Reklama