Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 1

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (344)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 10/10 Efekty 10/10/// +úžasný hudební doprovod, věrné zpracování, obsazení -škoda vysoké přístupnosti (nízkého ratingu), film je tedy bez krve/// Velice věrná adaptace počítačové hry (přesněji televizní videohry). Pro fanoušky a hráče nádherná povinnost. Pro kritiky dobrý terč a pro mě jeden z nejočekávanějších filmů (vedle Želviček), na který jsem chtěl původně zajít do kina (nakonec film neuvedli). Po zhédnutí musím sice vypíchnout nějaké mušky. Konkrétně mohly být propracovanější charaktery, dále škoda že turnajový pavouk nebyl více zpřístupněn divákům a nevyděli jsme všechny zápasy a nakonec již ta zmiňovaná přístupnost. V soubojích s meči kde necáká krev je to až směšné. Jinak jsem velice spokojen, casting se nadmíru a věrně povedl. Souboje jsou nádherné a akční a vůbec celí film má spád. Některé scény ve mě evokovali Charlieho andílky. Rovněž hudební melodie se tomu filmu občas podobala. Takže jestli má nějak film podle hry vypadat, tak bych si ho představoval nějak takhle. Nehledě na to, že jsem se po celou dobu nesmírně bavil, Robin Shou ve své kreaci byl hustej./// Celkem 91%/// Viděno podruhé na DVD 16.6.2007 ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Sledování podobné ptákoviny hodně ovlivňuje vaše aktuální nálada. Z objektivního hlediska to nebylo o moc horší než Charlieho andílci, přesto jsem zklamaný. K čemu ta vážnost, pane režisére? Proč jste si hned zkraje nepřiznal, že točíte nenáročnou krávovinku, která má do kin přitáhnout puberťáky přirostlé ke svým playstationům? Videoherní stylizace je maximální, kecací vata stupidní, nevtipná a zbytečná. Jenže bez ní by zůstalo jenom pár desítek minut bitek a to už si pak raději zahraji přímo tu mlátičku. Nemusím snad ani uvádět, že všechny akční scény vynikají maximální přehnaností čili umělostí čili absencí pořádného kopance do břicha nebo někam. Holky se jenom tak škádlí, jejich rány splňují pouze požadavky estetické, nikoliv praktické. Pořádné křupnutí kostí neuslyšíte. Nejsem žádný sadista, jenom jsem čekal, že hongkongský režisér dokáže natočit syrovější bitky. Jedna věc mi vadila ještě víc: Yuen nijak neskrývá, že hlavním (jediným?) lákadlem jeho počinu jsou pěkná děvčata v bikinách, čemuž se zcela podřizuje „šovinistická“ kamera. Možná, že chlapci mladší dvanácti let budou viděným spokojeni a o něco starší dívky se mohou přiučit originálnímu způsobu oblékání podprsenky. To je asi tak všechno. 50% Zajímavé komentáře: 2-Xtreme , Brandon ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Corey Yuen prostě umí, tento film dává slovu béčko nový rozměr, jenže pořád to zůstává vysoce zábavné, akční choreografie je špičková, ze zúčastněných slečen pokud je mi známo(snad mimo Devon) žádná nemá aktivní znalost bojového umění a co z nich Corey udělal! (jak jsem se dozvěděl z bonusů, podstoupily tříměsíční trénink) Dynamický střih, frenetické tempo, občas trochu humoru, ta stylizace, nebo spíše hyperstylizace soubojů stojí fakt za to, hudba do toho skvěle sedí. Potěší účast hvězd bojového umění jako je Collin Chou a i Kane Kosugi je profík každým coulem. Fakt jsem se pobavil a docela mě mrzí, že Corey už dlouho nenatočil žádný film vlastní a nic nechystá v nejbližší době. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

V podstate ide o bezduchú akciu na ktorú sa celkom dobre díva!Tento snímok nemá žiadnu hlbšiu myšlienku,ide o prelínanie našľapanej hudby a bojovej akcie!Fyzika a prírodné zákony nehrajú v tomto filme žiadnu rolu:je to škoda,pretože scény častokrát vyzerajú veľmi nereálne a uberajú snímku na kvalite..!Ale aj napriek tomu všetkému má tento film niečo do seba(holky na čele s Jaime Pressly :),nereálnu,ale nabušenú akciu a ešte raz slečny v akcii3*!(Je tu toho viac:) ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Trochu Jeana Clauda Van Damma a jeho Súboj Cti, trochu Mortal Kombatu a hlavne vela výkrikov typu "ááách" a máme tu novú sfilmovanú hru DOA: Dead or Alive... Krása ženského tela sa dá ocenit vela sposobmi. Fotografickou kolekciou Claudii Schifferovej, alebo umeleckým dielom Rubensa... Tiež sa možeme zamerat na pornografické filmy, bulvárne plátky, alebo ertické časopisy. Ale je tu ešte jedna možnost, film Dead or Alive. Film je plný prsnatých a kráskych žien, oblýh bokov. Nieje pochýb, že ide po další marketingový tah smerovaný na mladých. hormonami nabytích chalanov. Vo filmovej branči to nie je nič nové pod slnkom. Dead or Alive je plný krásnych žien, spomínal som to už? ale... okrem toho je plný kopacích, hádzacích a mlatiacich záležitostí. Účastníci bojov sú velký a vypadajú ako keby ich zostavili zo železa. Dej a tento film... neuveríte, ale aj toto má čo to z deju, ktorý je rozdelený na viacej častí, vlastne hlavné hrdinky sú tuším 4 baby, ktoré sa dostávajú na turnaj DOA a kde si každá osoba rieši svoj problém a príbeh sa dalej vyvíja + celý čas sledujeme super súboje... Vo filme je všetko zveličené, dokonca aj tá najslabšia facka znie ako výbuch granátu, čo sa vidí okrem filmov s Terencom Hillom a Budom Spancerom zriedka. I tak ma to pobavilo a dávam tomu 4* ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)
  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)

Reklama

Reklama