Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 3

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (344)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Corey Yuen prostě umí, tento film dává slovu béčko nový rozměr, jenže pořád to zůstává vysoce zábavné, akční choreografie je špičková, ze zúčastněných slečen pokud je mi známo(snad mimo Devon) žádná nemá aktivní znalost bojového umění a co z nich Corey udělal! (jak jsem se dozvěděl z bonusů, podstoupily tříměsíční trénink) Dynamický střih, frenetické tempo, občas trochu humoru, ta stylizace, nebo spíše hyperstylizace soubojů stojí fakt za to, hudba do toho skvěle sedí. Potěší účast hvězd bojového umění jako je Collin Chou a i Kane Kosugi je profík každým coulem. Fakt jsem se pobavil a docela mě mrzí, že Corey už dlouho nenatočil žádný film vlastní a nic nechystá v nejbližší době. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná záležitost, nulový příběh, souboje jakžtakž, ale divně sestříhané, hlavní roli hrají kilometry pomocných lan a jiná bezpečnostní zařízení. Postavy směšné, plastické a úplně nereálné. Z bojovníků mě nezaujal nikdo, snad jen do očí bijící tupost Basse(Kevin Nash). Tohle se opravdu nepovedlo a tak si stále moc přeju, aby na scénu konečně dorazila arénovka Tekken, aby to Eddy Gordo trochu roztancoval a aby Marduk poslal jednou ranou Dead or Alive na věčnost... ()

Reklama

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Veskrze povedený bang-bang interview (čti: rvačky) jsou vyšisovaný skutečností, že není o co bojovat, neboť příběh je skrz naskrz prolezlý červotočem - především za ten závěr by pan scénárista potřeboval kopnout do zadku, až by poposkočil. Notabene je každá z postav (tygřic) ověšená pochybnou aspirací, která vyplouvá v konverzačních momentkách. Tož o půl hvězdu spořejší oproti Mortal Kombatu, zaokrouhleno nahoru za spořejší ošacení bojovnic. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

750 x upgradovanej mortal kombat + místo vymatlanejch rádoby bojovníku jsou sexy holky co všude chodí v plavkách a Corvey Yuen využívá dositosti záběrů na všechny jejich krásný křivky a že je fakt na co se dívat. Ale to neni jediný co tenhle film nabízí, sice příběh nic originálního, ani nic extra zajímavýho, ale všechno to vynahrazuje parádní a hustá choreografie všech soubojů, parádní kamerový a trikový vychytávky a neskutečný množství fakt cool bojových komb s bullettimem v podání těch super krásek a dolaďuje to výbornej svižnej soundtrack. Takhle by měl nějak vypadat film o ničem a přitom zábavnej jak sviň ()

Lima 

všechny recenze uživatele

BIKINI KOMBAT!!! ´Pobřežní hlídka´ se potkala s ´The Shaw Brothers´ a výsledkem je stoprocentně bezmozková záležitost, která redefinuje pojem "sračka" a stává se žhavým adeptem na zařazení do www.badmovies.org . Příliš hustá frekvence mlátiček bohužel dělá z DOA s přibývajícím časem poměrně jednotvárnou záležitost. To nevlastního bratříčka - vizuálně mnohem promakanější MORTAL KOMBAT Paula W.S.Andersona (DOA spoluprodukoval) - jsem si užil nesrovnatelně více, ačkoliv byl vlastně o tom samém. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)
  • Milo Ventimiglia měl původně hrát postavu Weatherby, nelíbil se mu však vývoj jeho charakteru, proto roli odřekl. (TomikZlesa)
  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama