Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 1

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (344)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pred zapnutím filmu som vedel do čoho idem a tak som sa snažil byť zhovievavý menším chybám a prešľapom. Ale keď mi tie neznesiteľne chybné, debilné, otrepané, lacné a navyše nanajvýš trápne scény priam rezali oči a v hlave som mal pri tom ako po atómovke, povedal som si, že toto je už aj na mňa veľa. A keď do hlavnej úlohy obsadia nechutnú a pre mňa neznesiteľne odpornú a nesympatickú Devon Aoki, potom sa výsledku nečudujte. Ostatným obsadením si to však celkom vyžehlili, niektoré akčné súboje sú celkom fajn a vzhľadom k rýchlemu plynutiu (necelá hodinka a štvrť) sa to odpozerať dalo. 40%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně o co ve filmu šlo, ale bylo to krásné. Zadečky, prsíčka, prsíčka, zadečky. Plážovej volejbal v bikinách a pohled na prsíčka a zadečky. Film, co by měl získat cenu za vizuální efekty. Samý kozy, samý prdelky, och jdu snít o krásném světě kde by byly jen samý kozy a prdelky, no prostě HOLKY ! V tomhle filmu bych chtěl hrát hlavní mužskou roli. ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech nadsazenější než Mortal Kombat (ačkoliv stylem ujetosti se spíš podobá Spy kids). Logika si dává pauzu a je tak více prostoru na fetiš polonahých těl, plavek, volejbalu a videoherně přestřelené wuxia souboje, jejichž choreografie je přinejmenším pochybná. Nehorázná kokotina - videohra povýšila na filmový žánr. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $480,813Tržby Celosvetovo $7,500,497Tržby za predaj DVD v USA $1,370,874 //počet predaných kusov 68,578║ ani trochu som sa nečudoval keď to takto fatálne prepadlo! _Nemalo tú správnu ľahkosť aby to mohlo byť aspoň zábavné, strašne ma táto akože akčná skrumáž otravovala, horko ťažko s pretrpením som to dopozeral ale radšej si pozriem druhý krát Charlieho anjelov ako tento počin. /15%/ ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ve filmovém světě jsou dva druhy sraček. Ambiciózní sračky, a ty ostatní jako Charlieho andílci či DOA, které si na nic nehrají, a proto jsem při jejich hodnocení mnohem vlídnější, protože jestli něco opravdu nesnáším, pak je to neupřímnost. Speciální kategorii pak tvoří ještě filmy Uweho Bolla. O co jde v DOA? O kuřátka Tiny, kůzlátka Christie, štěňátka Kasumi, a nesmíme zapomínat dvojčátka slečny Heleny. Je jasné, že propojit tuhle hříšnou zoo, těchhle osm divů světa nějakým duchaplným příběhem by byla fuška, a tak oceňuju, že se autoři o nic takového nesnažili. Příběh je prostý a přímočarý jako výzva prostitutky k orálnímu sexu. Teda, když tak po sobě ten komentář čtu, říkám si, že je plný vulgarit, což se mi nepodobá.. DOA si ale asi takový komentář žádá, a já vám narovinu říkám, že dostanete přesně to, co píšu. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)

Reklama

Reklama