Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

hippyman 

všechny recenze uživatele

špatná vykrádačka filmů na motivy plošinovek a klanu létajících dýk nemohla prostě skončit dobře... úsměvný začátek mě celkem mile překvapil, ale nadšení brzy opadlo... navíc vznášející se a všude-kolem-sebe-kopající slečinky, otřepaný "příběh" a de facto parodie na sama sebe znemožňují lepší konečné hodnocení než 40%. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná záležitost, nulový příběh, souboje jakžtakž, ale divně sestříhané, hlavní roli hrají kilometry pomocných lan a jiná bezpečnostní zařízení. Postavy směšné, plastické a úplně nereálné. Z bojovníků mě nezaujal nikdo, snad jen do očí bijící tupost Basse(Kevin Nash). Tohle se opravdu nepovedlo a tak si stále moc přeju, aby na scénu konečně dorazila arénovka Tekken, aby to Eddy Gordo trochu roztancoval a aby Marduk poslal jednou ranou Dead or Alive na věčnost... ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat 2006. Víc holek, víc akce, víc postav (ač ne tak působivých), docela stylový souboje, prakticky stejná zápletka, žádná krev, dost jemná míra násilí, sem tam nějaký ten akční pohled do dámského rozkroku. Je to dobrý, ale podruhý už vidět nechci. (screeny) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jsou dobré filmy. Jsou i špatné filmy. Jsou zábavná béčka. Dokonce jsou i filmy tak špatné až jsou dobré. Pak existují výtvory jimž ani koňská dávka nadsázky nemá sebemenší šanci pomoci. No a pak je tu DOA: Na život a na smrt. Krásné holky, neskutečně nadsazená akce, krásné kočky, nejhorší možný střih, nádherné děvy, směšné dialogy, a tak dále stále dokola. Myslím, že obrázek již máte. Dead or Alive je prostě snímek mimo věškeré běžné kategorie. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná blbina. Pokud přistoupíte na fakt, že film se nebere vůbec vážně a taky to, že to je neskutečná ptákovina budete se možná i bavit. Celkově je film jen jákasi fetišistická podívaná na polonahé dívky, které se snaží předádět karate. Je to taková kombinace Charlieho andílků a Mortal Kombatu takže pokud vám tyto filmy nevadí budete se bavit. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)
  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)

Reklama

Reklama