Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (155)

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudní novodobí Bakaláři. Skvělé herectví Miroslava Donutila se v těchto drobných Mistra nepříliš hodných etudách neskví, ba místy ani neprojevuje. Krátké snad i vtipné skeče jsou roztaženy na přenudných 25 minut naplněných vycpávkovou vatou prázdných dialogů a pomalých záběrů; to by bylo, abychom nedokázali naplnit celovečerní formát, co kluci? Pane Donutile, máte to zapotřebí? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Úroveň jednotlivých povídek je značně nevyrovnaná. Některé jsou velmi dobré, jiné průměrné, mnohým chybí pointa nebo větší pointa, některé jsou strašné. Donutil jen dokazuje, že je hercem jednoho výrazu, a když má zahrát něco mimo svůj rank, je na něm vidět ono technické herectví, kdy se úporně snaží vypadat, že hraje, ale současně nevypadat trapně. V podstatě souhlas s komentářem eileen. ()

Reklama

honzic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviděl jsem všechny, ale docela se na to dobře kouká. Jsou to věci ze života a ty mám radši než vyumělovkované hollywoodské filmy, které jsou jen samé efekty a nesmrtelní hrdinové. Prostě žádný zázrak, ale příběhy, které něco řeknou. Nejsem žádný Donutilovský fanda, někdy mi leze krkem, ale v tomhle ho ještě snesu a kouknu se na to rád. ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je, přátelé, ČISTÝ odpad! Mám Miroslava Donutila celkem rád, zahrál už spoustu skvělých rolí a i jako vyprávěč je vtipný. Ale co mělo být tohle, to fakt nechápu. Viděl jsem 19. epizodu, všechny tři povídky, a zůstal jsem v němém úžasu. Scénář NAPROSTO stupidní, herecké výkony otřesné (a to včetně Donutila), a hrozná kamera. Myslel jsem že koukám na amatéřinu nějakých ochotníků. Nikdy více. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tento Donutilův pořad kdysi dávno provázel naše letní večery a já jsem se jako dítě docela bavil, přestože jsem poslání spousty povídek zjevně ani ještě nemohl pochopit. V Mirkově filmovém repertoáru se ale vedle Pelíšků jedná o jeden z mála výtvorů, kde ze sebe nedělá úplného tupce (viz Román pro muže). ()

Galerie (452)

Zajímavosti (21)

  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)
  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)

Reklama

Reklama