Reklama

Reklama

Recenze (17)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Má žena v masce plynové, to není nic hezkýho, je to ale (konečně!) zase něco jinýho..." Takhle uhodil hřebíček na okoukanou hlavičku už Ivan Mládek v r. 1982. A měl recht, změna je život. Detektiv Frank Spivey potvrdí. Díky profesionálnímu policejnímu zásahu si pořídil novou ženu, přítulnou a sexy, s postavou Miss červenec. A ta drobná vada na kráse? Inu, slovy klasika: "neexistují ošklivé ženy, jen muži bez fantazie". K nové partnerce si pořídil i kontaminaci své krve, to aby jim to v animálním vztahu lépe klapalo. A mazlivou olizovačku ruky, živočišně vášnivou Jenifer si hýčkal, rozmazloval a toleroval jí drobné prohřešky v chování (slinění a vrčení) a špatné stravovací návyky - k snídani tučná kočka, k obědu buclatá sousedovic holčička a k večeři šťavnatý teeneager. Frank jí za to vždy vyčinil, ale jinak byl s Jenifer šťastný a kvůli ní se hodně změnil (sen každé ženy). Odešel od policie i ze svého velkého domu, odstěhovali se do zapadákova, do polozbořené chaty a on vzal podřadnou, špatně placenou práci. A žili si šťastně a spokojeně, dokud... je v lese nenačapal mistr živočišné hrůzy, režisér Argento. A co dál? Čtyři přítulná zakníkání. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná lahůdka, mistrovské dílo s fantastickou hudbou, u kterého je vlastně škoda, že je "zapadlé" v tomhle televizním seriálu, v rámci kterého samozřejmě vyčnívá nad ostatní. Příběh Jenifer je děsivý, vzrušující, dojemný i nechutný zároveň a v mých očích je to fakt velká podívaná, která fanouškům žánru rozhodně nesmí uniknout. Ačkoliv jsem se tvorbě Daria Argenta zatím vyhýbal a hodlám v tom pokračovat, Jenifer by byla škoda nevidět... myslím epizodu, ne tu ženskou s božským tělem. Příspěvek do seriálu je to toiž zábavný, děsivý... ale, vždyť to už máte napsané výš. Pro slabé žaludky to ale asi fakt není... 100%. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dario Argento sa vytasil s epizódou kde policajt zachráni pred nejakým šialencom ženskú s ksichtom ako minotaurus. Neustále na ňu musí myslieť a tak si ju berie z ústavu domov. Ona však rada žerie živé mäso a zároveň šuká ako diabol, takže ju len ťažko opustiť a po zjedenej mačke a dievčati od susedov obaja berú roha. Perverzná pombinácia sexu a hnusu funguje, akurát že príbeh úplne kašle na nejaké dôsledky. To že policajt vezme podivnú Jennifer len tak z ústavu a potom si zmiznú nikto nerieši, o mŕtvolách okolo nehovoriac. No a ten koniec je presne taký aký som dúfal že nebude, teda klasický kruh keď to celé pokračuje ako začalo. Radšej ho mohla utrtkať na smrť, aspoň by z toho ten chudák niečo mal. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Argento ženám rozumí! Že mi tedy u této soutěže o nejnechutnější zjev přivodil infarktový stav jsem mu už odpustila. Chlapům náruživá sexy (jen od krku dolů) šelmička zavaří a holky v lecčems inspiruje (no mohla by, ale to nechtějte). Kadeřnice a kosmetička sice něco stojí, je to ovšem jistější investice. Jenifer je úchylně romantická podívaná pro zvídavého diváka, který něco vydrží. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sudá čísla seriálu sluší. Po sračkové jedničce přišla perfektní dvojka, po zmršené trojce skvělá čtyřka od Argenta. Jenifer je fajn postava, má i fajn postavu, ale o to hnusnější hlavu. Je přítulná, ale ráda papá lidi. V mužích vzbuzuje prapodivnou směsici soucitu, žádostivosti i odporu. Jediné, co bych filmu vytknul je skutečnost, že si tvůrci příběh hodně zjednodušují. Copak Franka nepostrádali v práci? Copak nikdo nepátral po té ztracené asijské holčičce? A proč nakonec Frank táhne Jenifer kamsi do lesa a nezamorduje jí hned na místě? Ale vypnete-li trochu mozek, je to parádní žánrová oddechovka. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama