Reklama

Reklama

Recenze (10)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výtečná záležitost, které nechybí výborný humor, ani skvěle napsané a sympatické postavy, ale která hlavně má naprosto skvělý nápad a zejména scény, ve kterých si detektiv představuje, jak se celá vražda mohla odehrát, fakt stojí za to. V této epizodě skutečně horor nehledejte, otázka ovšem je, jestli by Jelení ženě vážnější tón neuškodil (pravděpodobně ne, ale takhle nevážně a odlehčeně je to fakt výborná jízda, která se řadí k mým vůbec nejoblíbenějším epizodám). Rozhodně doporučuji, možná to nesedne úplně každému, zejména těm, kteří od epizod tohoto seriálu čekají nějaké seriózní záležitosti, ale ostatní si tenhle díl užijí. 100%. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Když to budu brát samostatně, tak je to podle mně jedna z nejlepších hororových komedií která vznikla. Landis tu opět propůjčuje svůj nezaměnitelný talent pro černo-absurdní komiku a servíruje příběh o vraždící srnce. Celá ta sranda je navíc v tom že se ten příběh tváří vážně (až na snovou sekvenci) a celé herecké obsazení se bez pitvoření snaží celou zápletku zahrát jako normální detektivní thriller, což napomáhá celé absurdnosti více vyčnívat a bavit. Samozřejmě Benben jako životem zničený detektiv je skvělý a spolu s ním i jeho parťák. Prostě celé si to krásně sedlo a já tohle řadím ke svým nejoblíbenějším žánrovkám. Škoda jen že to zapadlo, jelikož kdyby to byl samostatný film tak by to mělo určitě větší kult kolem sebe. ()

Reklama

messi@h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první shlédnutí jsem byl nadšený a dál bych klidně 80 %. Deer woman je odlehčená hororová komedie a pamatuju si, že jsem se i nahlas smál (ne, já vůbec nic nemám proti hororovým komediím, naopak je mám od dob Evil Dead 2 a Army of Darkness velmi rád). Na druhé shlédnutí to už taková hitparáda nebyla, ale ani úplný propadák. Jak píše warrenur - příjemná blbinka, co uteče. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miestna polícia vyšetruje vraždu muža, ktoré bolo dobité takmer na nepoznanie a na mieste sa našli otlačky stôp lesnej zvery, konkrétne jeleňa. Detektívovi sa však nezdá pravdepodobné, že jeleň sa na miesto činu vôbec mohol dostať. Obetí začína pribúdať a teória detektíva, ktorej sa všetci smiali je možno oveľa bližšie realite ako si ostatní členovia policajného zboru mysleli...príjemná epizóda, ktorá zodpovedá rozpočtu a možnostiam hercov a štábu čo sa týka efektov, z tejto epizódy by bola jedna z lepších epizód seriálu Akty X, ak by ich točil rovnaký tým ľudí a účinkovali v ňom aj nezabudnuteľní Mulder a Scullyová... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se, že se žánrem "horror" mají tvůrci tohohle seriálu trochu problém, protože když mají za úkol v horrorovém žánru něco natočit, vyleze jim z toho nakonec většinou žánr úplně jiný, třeba komedie, satira, groteska apod. Ale uznávám, že horrorové komedie jim jdou skvěle, jako třeba v tomhle případě, který bych oškatulkoval coby zdařilou parodii na seriálové X-Files. Několikrát jsem se od srdce zasmál, na jeden díl televizního seriálu je v Jelení ženě opravdu pořádná porce vtipných hlášek a gagů, ovšem závěr samotný je pak už o něco vážnější. A bohužel taky nečekaně a dost nešťastně utnutý. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama