Reklama

Reklama

Zóna smrti

  • Hongkong Sha po lang (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mafiánský boss Po (Sammo Hung) zabije detektivu Chanovi (Simon Yam) bratra. Ten brzy pochopí, že Po nikdy nebude za svůj zločin pykat a odejde do výslužby. Jeho nástupce Ma (Yen) je zásadový policajt zběhlý v bojových umění, který má však pověst násilníka. Znovu se ujímá případu a společně s bývalým detektivem Chanem se pustí do rozmetání Poova gangu. Dokáží ho dva policajti zatknout v jednom z nejkrvavějších soubojů všech dob? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Televizní kamera, nepřesvědčiví herci, vykradený a špatný scénář. Navíc nefungující napětí mezi jednotlivými charaktery. K tomu málo akce a ještě je taková nijaká. Celé je to podbarveno dobrou, ale nevhodně využitou hudbou. Přes všechny zápory to ale není vůbec nudné. Jen děsně průměrné a nezajímavé. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Skvelá záverečná polhodina s ongbakovsky tvrdým súbojom medzi Donniem a Sammom, dovtedy slušný, ale nie celkom uspokojujúci pokus o návrat k wooovským "buddy" kriminálkam (to "buddy" myslím v hongkongskom duchu, kde nejde o fóry a parťácku chémiu, ale o tragicky osudové spojenie dvoch mužov, ktorí navzdory všetkému spolu kráčajú v ústrety takmer istej prehre). Lepšie ako drôtom do oka, ale už sme videli onakvejšie HK masakre... ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně výživné. Začalo to dravě a čekal jsem úplně jiný vývoj, než jsem nakonec dostal. Poslední půlhodinka je velice štýlová. První dojde na řadu Jacky Wu, který během filmu vykuchá celou jednotku a jenom jsem čekal, kdy se potká s Donniem! Konečná bytka se Sammoem na pódiu je perfektní, nechápu kde se v Sammovi při jeho postavě bere ta akce, ale umí a předvedl to i v Ip Manovi 2. Jediné co nemuselo být a přišlo mi zbytečné, je Donnieho pád z okna. Jinak super. Takovou melu na tělo (bez létání a podobných stupidností) jsem hodně dlouho, pokud nepočítám Ip Mana, neviděl. ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Slušný HK akční film se skvělými souboji (jenom tomu tlusťochvi jsem moc nevěřil, že by takhle skvěle bojoval), záporáky a docela obstojnou atmosférou. Jenom scénář je trochu klišovitý(nádor na mozku - ach bože!), to ale napravují opravdu skvělé akční scény, ve kterých se naštěstí nešetří krví. A ten v tom bílém obleku je opravdu výbornej! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Tak začnu u Donnieho Yena, protože je největší zážitek z celého filmu. Souboje jsou úžasný, hlavně konec je nabroušenej, jak má bejt. Jinak zbytek obsazení je sympatický, takže se fandit dá každé straně. Já fandil Yenemu, což je u mně samozřejmost, ale konec mně kupodivu nezklamal, spíš překvapil. Celkově se jedná o nadupanou kriminálku, ale stalo se, že jsem se ztratil, nebo se chvíli nudil. Ale prostě ten wrestling na konci je top! 70% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Film měl původně blíže odhalovat vztah Jackyho Wu a Sammo Hung Kam - Bo, ale Wilson Yip neměl dostatečný rozpočet. (TomikZlesa)
  • Donnie Yen v roce 2005 vyhrál Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Epistemolog)
  • Film neměl původně obsahovat tolik bojových scén, to se však změnilo, když byl do filmu obsazen Donnie Yen. Na jeho žádost byly tyto scénu do příběhu dodány. Jedná se hlavně o boj Donnie vs. Jacky Wu a závěrečný boj. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama