Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Škoda, že dobre budované napätie i príbeh chvíľami strácajú tempo, ale medzi mdlými béčkarskými kaprami je tento filmík vyslovene dravou šťukou. Fred Durst v úlohe citlivého a slabošského strážcu zákona je ozajstným high-lightom: od tohto "motherfuckerujúceho" sušienkára a drsňáka by takúto precítenú hereckú kreáciu človek nečakal. Aj vďaka nemu siaham aj po štvrtej hviezdičke. Kurnik, nabudúce možno uvidíme Marilyna Mansona v úlohe Matky Terezy... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ako jedna z epizód nejakej série, by "Populace 436" obstála, no ako celovečerný snímok, je úplnou stratou času, ktorá okrem námetu takmer nemá čo ponúknuť. Bez gore, napätia, akéhokoľvek mimoriadneho zvratu, to skrátka nejde. Pri zmysloch diváka drží akurát záujem o záverečné rozuzlenie, ktoré je tak či onak očakávané. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Již několikrát viděná zápletka, která zde není nijak rozvedena a ozvláštněna. Atmosféru má film celkem dobrou, městečko a všichni jeho obyvatelé jsou fakt creepy, ale celé se to jaksi táhne. Konec to taky nějak nevytrhl, dal se očekávat. Podtrženo sečteno, na jedno podívání to ujde, ale časem na to určitě zapomenu. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento film ma veľmi milo prekvapil... Od kanadských thrillerov nemám nikdy veľké očakávania... čakal som niečo na štýl Pach Krve resp. Hory mají oči... Atmosféra veľmi slušná, zápletka taktiež. Jediné čo tomu filmu vyčítam je priehľadnosť. Vždy viete čo bude ďalej... (až na pár momentov). Cekovo spokojnosť. Doporučujem ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Podařený thriller s mírnými prvky hororu, který si na nic nehraje a jenž staví na atmosféře a postupném odkrývání tajemství. A po odkrytí indicií samozřejmě přechází do napětí díky snaze hlavního hrdiny uniknout "prokletí". --- Pokud pojedete kolem městečka Rockwell Falls, bacha na ně, raději otočit, plyn a pila pryč. Kdybyste to totiž nevěděli, kdo tu uvízne, musí žít spokojený a klidný venkovský život a dodržovat náboženské pravidlo o pevném stavu počtu obyvatel. Pokud se vám to nelíbí, můžete protestovat, zkoušet utéct, ale to je asi tak vše, co lze zkusit, než vás čapnou. DVD: Jako bonus trailery na osm jiných filmů a alternativní – optimističtější – konec (4:26) – bez titulků. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)
  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)

Reklama

Reklama