Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli akcí nabitého thrilleru o agentovi, který uzavře se supertajnou americkou organizací dohodu, že pro ni zpět získá unesený bombardér Stealth. John Sands (S. Seagal) je speciální agent, který pracuje pro tajnou divizi americké armády. Jeho vlastní zaměstnavatel se ale nyní cítí ohrožen informacemi, které Sands získal v předchozích misích, a tak se rozhodne ho uvěznit a vymazat mu paměť. Johnovi se ze supermoderního vězení sice daří uniknout, ale brzy je znovu lapen. A s dopadením přichází i nabídka, kterou nelze odmítnout. Když se mu podaří vrátit unesený tajný bombardér zpět do amerického vzdušného prostoru, na oplátku získá ztracenou svobodu. Pokud se jeho mise nezdaří, padne Stealth do rukou zabijáckých teroristů, kteří se ho chystají použít jako nosič biologických zbraní! Sandse čeká hodně obtížný úkol. Nejdříve musí proniknout do řad nepřítele a pak svést vysoko v oblacích šílený souboj nejen o svůj holý život! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol trošku slabší pišta. Súbojov málo, za veľa nestáli, takmer vždy to bol dablér a nie Pišta. Prestrelky tiež nezaujali Príbeh bol v pohode ako tu nemám problém u takmer každej Seagalovky je v pohode. Taktiež potešila akcia vo vzduchu síce vytvorená z dokumentov a čert ho vie z čoho ale fajn. A pochváliť musím i pekné baby a ich bozkávačku. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Americké armádě už byl zase odcizen neviditelný bombardér Stealth. S něčím takovým si už počínal třeba Dolph Lundgren ve snímku ´Lovec bouřek´(1999). Nyní se kolem toho motá Steven Seagal, což se při jeho tělesných proporcích nejednomu divákovi obrací oči v sloup. Od nízkorozpočtového akčního thrilleru, a obzvlášť s přítomností právě Seagala, nelze tradičně očekávat lecjaký biják. Na typickou seagalovku je tradičně použita jeho stereotypní dějová šablona. Rozdílem je pouze to že, nejde o únos někoho jeho blízkého, ale stroje a nešel sjednat pořádek sám, ale byl povolán. Vše ostatní už dlouhodobě moc dobře známe. Dějový vývoj tedy nenáročný a předvídatelný, akční scény v rámci žánru skutečně jen z nutnosti, nad kterými se moc nepřemýšlelo, Seagal v bojových scénách, kromě těch detailních, opět nepřekvapujíc zastoupen. Nad logikou chování mnohých postav nemá cenu nijak polemizovat. Ale jak řekl klasik, to je blbé, to se bude líbit. Tedy nic než ponurý videofilm inklinující k průměru. Na zaplnění televizního vysílání a  jako filmová znouzectnost dobrý. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Kruh se uzavřel a Michael Keusch natočil se Seagalem třetí a doufejme že poslední část své „Rumunské mise“. Tentokrát poslal Stevena na nebezpečnou misi do severního Afghánistánu, aby vrátil americké armádě zpět ukradené supertajné vojenské letadýlko. Mise to je samozřejmě nebezpečná, a tak má na pomoc čokoládovou krásku a afghánistánského bojovníka za Ameriku. Jakékoli jiné dějové linie jsou zcela zbytečné (včetně zajímavé, ale zcela zbytečné lesbické scény) a vše, co by ve filmu aspoň trochu mělo dávat smysl, často logiku postrádá (otřesné přestřelky, debaty mezi armádním vedením, Seagalovy průpovídky kolem plánu mise, apod.). Ale toto všechno je většině divákům současných seagalovek ukradené, díváme se především proto, co nám „mistr“ zase ukáže. Potěší především jeho zjev. Snad poprvé od Lovce policajtů vypadá velmi slušně, dokonce si v úvodní akci útěku z vězení i zaběhá, v občasných soubojích je to snad i on, opět bojuje s nožem a dokonce boj s kovovou trubkou bych považoval za vrchol jeho současného bojového umění. Akce je tentokrát poměrně hodně, i když po úvodní slušně akční desetiminutovce film upadá do klasické těžké nudy a až v poslední půl hodině se z ní horko těžko probírá. Režisér poprvé ve svých filmech dává Seagalovi více prostoru a je to na „kvalitě“ filmu vidět. Jen škoda, že opět mnohé střihy zachycují pouze ruce či nohy jakéhosi herce a ne obrazový celek s mistrem v akci. No ale na to už jsme zvyklí. Letecké scény hodnotit nebudu, je ale zcela zřejmé, že jsou převzaty z jiných filmů. Přes všechny výtky po delší době nemám chuť Seagala nechat na pospas všem jeho nepřátelům a přidávám se na jeho stranu. Beru do ruky kalacha, za pas si dávám nezbytnou ostrou kudlu a vyrážím na ubožáky Araby, kteří ani neví, co se vlastně v tom zatraceně velkém hangáru skrývá. No ale co, hlavně že je po kom střílet a komu proříznout krční tepny. PS: dvě hvězdičky jsou v rámci Seagalovy filmografie, jinak je to naprostý odpad ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Pri tomto filme už som si naozaj hovoril že by sa na to mal ten Seagal konbečne vysrať a ísť do dôchodku, toto mu už fakt nemôžu žrať ani verný fanúšikovia! Debilný "scenár" neprekvapí, ale že je to nuda na posratie sa prehliada omnoho tažšie. Steven a nejaká čierna kočka idú do Rumun... teda Afghanistanu ( akože ) aby tam šlohli šlohnuné lietadlo. No a tak tam pobehujú ako pes bez vajec, akcia stojí úplne za hovno, Steven mačká ovládač a všetko vubuchuje. Na záver sadne do stíhačky a my sledujeme rôzne zábery na lietadielka. A mocne zííííívame.... z bdelej kómy ma na pár sekúnd prebrala len jedna lesbická scéna a jedny odhalené kozy. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Scenár je asi takýto: lietadielka sa naháňajú (dokumentárne zábery), jedno lietadlo ukradnuté, je povolaný jediný muž , ktorý ho vráti (mierne schudnutý no stále rovnako otrávený Seagal). Steven odletí na superlietadle do Afganistanu (to že je to nejaká zasraná rumunská dedina si nevšimne len úplny debo) aby s pomocou jednej kočky a proamericky orientovaného afgánskeho trtka zachránil svet pred jadrovou katastrofou. Na záver ešte 20 minút zbesilej akcie hlava- nehlava, asi 20-krát všetko efektne vybuchne, záber na americkú vlajku a ...KONIEC... Sračka jak vyšitá, ale už mi je jasné prečo vôbec niekto Stevena obsadzuje (produced& screenplay by Steven Seagal:) Ešte by mal aj režírovať a môžu si podať ruky s Dolphom :))) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčeno od 1.března do 30.dubna 2006 v rumunské Bukurešti. (Stocki)
  • John Sands se měl původně jmenovat Steve Parkin. (Seag)

Reklama

Reklama