Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (225)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen má samozřejmě i daleko lepší kousky, ale na druhou nutno dodat, že má na svém kontě i takové zaléžitosti zavánějící skoro až odpadem. Tahle parodie na Jamese Bonda je tak někde mezi, protože vedle vtipných a originálních fóru jsou zde bohužel i ty staré, trapné a tisíckrát ohrané. Slušná zábava, která by neměla urazit jak fanoušky parodií, tak fandy Leslieho Nielsena. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá a zábavná parodie na Bondovky. Leslie Nielsen je sice už starší, ale v rámci možností je pořád švihák. Legrace je dostatek a film je naštěstí krátký, a tak nemůže nudit. "Žhavé výstřely", "Bláznivá střela" nebo "Připoutejte se prosím" jsou o dost lepší, ale i toto je dobrá a celkem zábavná komedie. ()

Reklama

helrohir 

všechny recenze uživatele

Niektoré parodované scénky ma pobavili (James Bond, Sám doma,...), ale obyčajné vtipy, ktoré sa v priebehu filmu vyskytovali, boli skôr trápne než smiešne a ani Leslie by zo seba nemusel robiť stále len šaška. Bohužiaľ, časy Bláznivej strely boli už nenávratne preč a Leslie odvtedy v žiadnej dobrej komédii už nezakotvil. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen po natočení Bláznivých střel trochu ztratil šmrnc a nechával se "naverbovat" skoro do každé parodie, která v té době vznikala, bez ohledu na její kvalitu. Agent WC 40 patří (kromě zmíněné trilogie) ještě k tomu lepšímu, co v tomto žánru za 90.léta vzniklo, byť i zde se tvůrci nevyvarovali opakování starých a otřepaných fórků nebo rádobyvtipných situací. Místy je humor skoro "násilný" a "polopatický", ale celkově se člověk i u této parodie ještě poměrně může pobavit (na rozdíl od Drákulovin, Pana Magora apod.). ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Tak příběh celkem o ničem. Některý vtipy se sice povedly, ale moc jin nebylo a zbytek trapárna. Ale zas se tomu musí nechat, že to paroduje snad všechny slavnější filmy - od bondovek, přes Pulp Fiction až po Sám doma. A nevím, jestli Steelovo jméno nemělo být i parodií na Brosnanova Remingtona Steela... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Cameo si vo filme zahrali viaceré známe tváre, napr. Hulk Hogan (člen Dickovho tímu), Fabio (hral sám seba), Ray Charles (šofér autobusu), Mr. T (pilot vrtuľníka) a Pat Morita (čašník v reštaurácii). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama