Reklama

Reklama

Černé ovce

  • Nový Zéland Black Sheep (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry (Nathan Meister) se po letech vrací domů s úmyslem odprodat svému bratrovi Angusovi (Peter Feeney) svůj podíl rodinného majetku. Po příjezdu se však v důsledku genetických pokusů prováděných na ovcích, které má na svědomí právě Angus ocitne nečekaně uprostřed pekla na zemi. Zmutované ovce prahnou po lidském mase, jsou velmi nebezpečné a je jich čím dál víc. (Tygrys)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

novoten 

všechny recenze uživatele

Bee!! Když se ovčí horror tvářil v úvodu vážně, tak jsem kroutil očima, ale jakmile se začalo hláškovat a zákeřná embrya začala lézt po excentrických příslušnících greenpeace, odvázal jsem se a částečně se do téhle perfektně šílené skoroparodie s úžasným tempem zamiloval. Popírání některých zavedených žánrových zvyklostí zavání téměř genialitou. Parafráze na staré dobré klišé s kouřením po sexu jsem v kontextu téměř od smíchu nerozdýchal. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Co si budem nálhávat, je to ujetá ptákovina, která nepokrytě vykrádá nejlepší momenty z tvorby (nejen) vrchního Hobita před výpravou do Mordoru. Asi tam na tom Zélandě mají nějakou kontaminovanou vodku. Krysí opice ze Sumatry je pro farmáře příliš velká exotika, takže, čeho tu máme dost a mohlo by to ve filmu vraždit a dělat všelijakou neplechu? Za A: Maorů. Jenže to by film asi putoval do regálu hned vedle Triumfu vůle. Za Bé...Béééé, no ano, ovcí máme šest půlek(což jsou tři celé prdele), takže odpadá problém s komparzem. Zmutované sudokopytníky necháme spásat obyvatele a návštěvníky farem a děj necháme jen tak volně plynout, stejně víme jak to skončí. Skončilo. Jsa dobře napasen a naladěn, jsem spokojen i s touto ovcovinou. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Scénář: Jonathan King .. Ovečky jsou čistokrevný béčkový film, kde jsou dvě hvězdičky odpovídajícím hodnocením. Jenže za tu neodolatelnou půlnoční atmosféru (flaška alkoholu po ruce, aplaus obecenstva při každé dobré i blbé scéně), která se pouze při Ovcích vyrovnala loňskému Poseidonu musím o tu jednu hvězdičku nadržovat. ___PS: Rob Roy nekecá, jen měl prostě smůlu, že seděl sám na balkóně a ne u alkoholového akcelerátoru :o))) Bl béééé ček. 50%. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Masožravé skopové, lidožravé skopové, zmutované skopové a bohužel poměrně málo dobrých fórů. Zákeřně útočící ovcové, vrhající se na oběti jako líté šelmy, sice pobaví i opakovaně, kromě nich ale zaujme už jen myšlenka, jak se domovinou filmového Pána prstenů prohání stáda bestiálních, krutě mečících ovcí...! What the fuck..? Ovec zabiják má bohužel příliš vážnou tvář, jíž nezkušená tvůrčí ruka nedokázala vtisknout tolik sebeshazovačnosti, aby obhájila svoji záměrnou brakovost. I ta se musí umět... 5/10 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kvalitně zmutuj, kopýtko obuj, diváku znuděný... jen bacha na geny!" Je to roztomilé, na omak hebounké, malinko zmutované a žere to lidi, co je to? Je to Divokej Bill ! A jejich Čmelák: "Venku se pasou ovce, dělá si každá co chce...". Velmi prorocká slova v textu písně, napsané rok před natočením filmu! Jo a je to taky neskutečně bl...bééé! Aneb jak hromadným bečivým útokem z kopce rozprášit kravaťáky ze židlí (a rozsápat a kvalitně rozžvýkat, samozřejmě). Chutná mňamka, neobvyklá kombinace, něco jako krvavé jelítko s bryndzou. A nezapomenout si pravidelně stříhat paznehty a vlnu! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Malé cameo si zahrál i režisér Jonathan King. Je to ten muž, kterého táhne ovce a on hledá klíče od auta. (Terva)
  • Špeciálne efekty boli vytvorené firmou WETA Workshop, ktorá sa podielala aj na trilógii Pán prsteňov. (Mihail123)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Filmovém festivalu v Torontu 2006. (Terva)

Související novinky

Všechny cesty vedou do Varů

Všechny cesty vedou do Varů

29.04.2007

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary svůj 42. ročník odstartuje již 29. června a tedy by bylo na místě trochu poodhalit program nejprestižnější české filmové události. Předběžná filmová nabídka… (více)

Reklama

Reklama