Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (392)

akisha 

všechny recenze uživatele

Nejsou to čistě 2*, spíš 2,5* ale 3* jsou moc. Především se dobře dívá na ústřední dvojici, protože oba hrají dobře (hlavně Wilson). Bohužel je film děsná, děsná nuda. Totálně žádná atmosféra, ani jednou mě nezamrazilo nebo jsem neměla nepříjemný pocit, nejspíš proto, že ten recepční vypadal jako by si odskočil z natáčení Honu na myš. Ale co, nic jsem nečekala, tak ani nejsem moc zklamaná. Akorát jsem myslela, že by to aspoň mohla být zábava. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Klady: žádné detailní záběry na usekané nohy, ruce, vypíchané oči. Zajímavá atmosféra. Dobrá kamera. Solidní herecké výkony hlavní dvojice. Zápory: Předvídatelné, nelogické, bez konce. SPOILER - herdek, ty tunely, to byla blbost! Vemte si, než násilníci přiběhli po čtyřech do nějakého pokoje motelu, jak byli špinaví a udýchaní, a to měli ještě vylézt nahoru a zmasit dvě hystericky řvoucí oběti. To, že je napadlo použít spojovací dveře až těsně před koncem, když se snažili najít jakýkoliv způsob, jak utéct, stejně jako pokus vylézt oknem v koupelně, to taky podceňuje inteligenci diváka. Atd. atd. KONEC SPOILERU ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Svižný horůrek o jediných hostech ve zlověstném motelu. Možná si také v jednu chvíli vzpomenete na Psycho, ale srovnávání by tady bylo trochu mimo, jde spíš jen o podobnost prostředí. Motel smrti je takový průměrný žánrový kousek, který má spád a vzhledem k námětu ideální stopáž, takže mu nějakou tu slabinu či předvídatelnost ve scénáři určitě odpustíte. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Půlhodina totální nudy s nejrůznějšími a hlavně předvídatelnými klišé, bez jakéhokoli leknutí, s logickými kiksy a příšerně hrající Kate. Vrchol nastal při protahované scéně s boucháním na nejrůznější zdi a dveře, kdy jsem se téměř červenal nad její naprostou nefunkčností. A pak najednou stačí párkrát zablikat, v krátké době několikrát vyděsit a už koukám na všechno jinak a hlavní dvojici (spíš tedy sympaťákovi Wilsonovi) upřímně fandím. Výstavní šoky, pro změnu nějaké to popření klišé a děsivá atmosféra. Ten protiklad proti úvodu je téměř neuvěřitelný. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Motel smrti nemá objevné téma, nicméně zpracování je poctivé jako jednička na desetidolarovce. Čím tenhle film zaujme oproti záplavě hororů/thrillerů vzniklých ve stejné době, to je zacházení s postavami. Ústřední pár nejsou šašci na odstřel, nepřicházejí s geniálními plány, ale naštěstí jsou dost chytří na to, aby jejich plány někdy fungovaly. A film je oba bere vážně. A naopak - antagonisti nejsou žádní ďáblové, jsou to pořád jenom lidi. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama