Reklama

Reklama

Re - cycle

  • Česko Re-cyklace (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ting-yin je spisovatelka píšící o vztazích a lásce. Její čtenáři ji milují a vždy netrpělivě očekávají další knihy. Po rocích psaní a mezinárodních úspěších oznámí na tiskové konferenci změnu. Její nejbližší román bude o zemi mrtvých. Na konferenci dostane otázku, zda bude psát a základě svých zkušeností. Odpoví ano. Do této chvíle však netuší, že vyvolávání duchů, které zažila během školních let nebo pár nevysvětlitelných situacích, které zažila, jsou pouze ukolébavkou pro malé děti... Po příchodu domů se ihned pustí do psaní. Zanedlouho se v jejím bytě začnou dít tajemné, nevysvětlitelné a hlavně děsivé věci. Zpočátku si myslí, že jde o halucinace. Později zjistí, že veškerá hrůza, o které píše, se přenáší do jejího vlastního života. Přestává rozeznávat fikci od reality. Když o svých zážitcích povídá přítelkyni, cítí se jako blázen. Má pouze dvě možnosti. Buď přestat okamžitě psát, nebo pokračovat a dokončit svou knihu i za cenu, že se stanou jednou z postav. Pro Ting-vin existuje jediné řešení, nechat se vtáhnout do světa mimo realitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ting-yin je úspešnou spisovateľkou románov pre ženy. Za posledné tri roky napísala 3 bestsellery. Tento krát sa však rozhodla zmeniť žáner a pustila sa do mysterióznej knihy s názvom Re-cykle. Od prvého písmenka sa však stáva hlavnou postavou svojho príbehu. Čaká ju veľké dobrodružstvo, spojené s bojom o život. Horor, ktorý až tak nevystraší, ale jeho prevedenie, myšlienka príbehu, fantazijnosť sú skutočne nadštandard a mohlo by byť príkladom pre mnoho režisérov. Film je však určený len pre úzku komunitu fanúšikov hororu a málo koho bude naozaj baviť. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Je to film plný iných vecí v inom svete. Nechcené či stratené veci, ľudia sú na každom kroku. Všetko toto je zobrazené v pochmúrnej nálade a vo farbách tmy a temna, doprevádzané hudbou, ktorá vždy pasuje k danej udalosti a miestu v ktorom sa nachádza. Film bude určite dosť porovnávaný s filmom Silent Hill, pretože sú trochu podobné. Striedanie reálneho sveta s iným svetom, aj keď v tomto filme nebolo striedanie, ale film sa tiahol skoro celý v inom svete. Ale aj tak majú rovnako pochmúrny dej. Film môžem len a len odporučiť a to nie iba ľudom čo majú radi hororový žáner, ale aj ostatným. Miestami som sa aj ja poriadne lakom čomu dosť napomohla skvelá hudba a celý film som bol v napätí čo sa stane ďalej a čo všetko ju ešte stretne počas cesty k východu z tohto sveta. Scény s ľakačkami nastali vždy v čase keď som to naozaj nečakal. V tomto sa mi film páčil a zaradil sa medzi top čo som za rok 2006 videl. Nič viac nič menej, v skratke skvelý film. Celá recenzia: TU ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V první (a podle mě kvalitnější) části horor, který se posléze prolne do fantasy/mysteriózna za pomoci druhého světa - světa recyklace, který mě ale moc nebavil. Líbí se mi tam myšlenka zapomenutých osob a věcí, potracených dětí. Ale je to všechno takové nedotažené. Mě osobně by se více líbilo zanechat hororovou linii a vůbec se do fantasy světa nepouštět, ale to by zas na druhou stranu nebylo tak originální. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ouu Shit! První půl hodinka docela fajn.. Říkal jsem si.. Wau,žeby Thajská Duchařina? Ale to, co přišlo pak nemělo Obdoby.. S hororem to nemělo nic společného.. Připomínalo mi to hru Final Fantasy!! Takže místo Hororu. Jsem dostal zajímavou pohádku s pěkným vizuálem a perfektní hudbou.. Ale na mě to vůbec nezapůsobilo!! A fakt jsem se nudil.. A opravdu Nemohu uvěřit 5 hvězdičkovému hodnocení místních OO ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Lidé se neustále zbavují věcí a nejen jich, jenže co je pak dále s nimi? Asiati přišli opět s výborným námětem a natočili fantasy horor, který se minimálně může pyšnit přívlastkem ´´zvláštní´´, já bych však řekl dokonce ´´nevídaný´´. Hudba a atmosféra je zde propracovaná do nejmenšího detailu, lekačky vás udrží v napětí a především: konec má hlavu a patu! .....Chce to jen uvelebit se do postele, sluchátka vložit do uší, zhasnout světla a podvolit se neopakovatelné atmosféře v hororu, který nemá široko daleko obdoby! 90% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Yuen Ng Fai a Emil Yee získali na mezinárodním filmovém festivalu Fantasy cenu za zvláštní efekty. (Terva)
  • Angelica Lee byla oceněna hongkongsk filmovou cenu v kategorii nejlepší herečka. (Terva)

Reklama

Reklama