Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Atmosféra 7/10 Prostředí 8/10/// +nápad s uzavřeným prostředím není nic nového, ale tady toho tvůrci využili na sto procent, Rachel Nichols svoji postavu slušně zvládla, atmosféra je dobrá a postupně houstne -filmy si vystačil jen se dvěma herci plus pár bezvýznamných postav, ale možná to tolik nevadí./// Já myslím, že to je dobře natočený horor. Skládá dohromady prvky, které už sice známe. Nicméně jako celek působí obstojně a rozhodně žádného hororového fanouška neurazí./// Celkem 74%/// ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jo podzemní garáže jsou masakr. V době kdy velké vlny narůstu sexuálního násílí žen vůči mužům se jako vysoce atraktivní muž těmto prostorům vyhýbám už z dálky, protože v takových podzemních garážích může za každým sloupem číhat nějaká sexuálně vyšinutá žena, která by mě bezmocného a bezbraného mužíčka zneužila raz, dva. ()

Reklama

yakoob 

všechny recenze uživatele

Napínavé, ale...a to s velkým A...mám pocit, že dnešní většina filmů, aby vůbec něčím lidi zaujala, musí obsahovat násilnické scény...a to se mi právě na filmech nelíbí...Po shlédnutí v kině či doma zůstane ve vás i tak velká prázdnota, kterou buď se budete snažit zaplácnout dalším filmem tohoto typu nebo si řeknete jako já: Takové filmy nemají pro život žádný smysl... ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný horor, který si po celou délku snímku drží kvality, nikdy nevybočí k plnému hodnocení, ale ani nespadne na filmové dno. Největší slabina, je počet lidí a místo kde se příběh odehrává, viděl jsem dost podobných hororů a teďka ty novější nemají už většinou co nabídnout a spíše vykrádají své slavnější „bratříčky“. Herecky to není špatné, Rachel Nichols jsem její strach z psychopata věřil. Jsem tam sem se i lekl, pár scén mělo dost povedené gore a taky krve někdy nebylo málo. Tento film vás určitě neurazí, ale ani ničím neohromí. 6/10* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o slušný film, který doprovází celým dějem napětí, určitá tajemná atmosféra, slušné výkony obou hlavních aktérů a dobrá hudba. Hlavně Elvisova písnička a grimasy Toma při předstíraném zpěvu se mi líbili. Pro ty z vás, kkteří mají rád krev a pořádné jatka tento film určitě není. Pro fanoušky psychologických filmů to bude pěkné zpestření večer u televize.7/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)
  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)
  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)

Reklama

Reklama