Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (466)

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Ktorá to scéna mala zmeniť hororovú históriu? Nejak som ju asi nepochytil alebo zrovná tá chýbala na tom workprinte, čo som videl (o čom ale silne pochybujem). Celý film je minimálne rovnaká sračka ako jednotka, ale jednu hviezdu predsa len dostane za jeden pekný mord (ak to je "tá" scéna, no neviem neviem.. je to zaujímavé, ale už som videl aj lepšie, a to toho nemám až tak veľa napozerané ) a "cigánsky futbal". Každopádne, Eli je neschopný packal - tak scenáristický ako aj režisérsky. 1 / 10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Původní hodnocení ze 13.9. 2008 - 5*) Asi už to nebylo tak perfektní, jako jednička, ale stále se jedná o dobrý, brutální, dvoudílný Horor z Americké produkce, který byl natočený v čechách, kde si zahrali i čeští herci a nechybí ani lidové písně a skladba od Dixxx - Commando X. Jako fanouška, krvavých a nechutných Hororů, si mě Eli Roth tenkrát rychle získal a i přesto, že jsem od něj očekával do budoucna více takových filmů, do dneška, je to můj nejoblíbenější rejža a scénarista. Jak už jsem psal včera u Cabin Fever, škoda, že se jeho Hororová tvorba zasekla v roce 2013, při jeho poslední divočině The Green Inferno. Od té doby stále čekám a je to můj největší Hororový sen, aby opět natočil něco prasácky brutálního. Každopádně, Hostel II - tři solidní scény - krvavá lázeň, ta je nezapomenutelná, italská legenda Ruggero Deodato a jeho kanibalská večeře a dost nechutná scéna s ustříhnutím péra. Zhlédnuto, po více jak 10 letech a i dnes, jsem si to parádně užil. Oba díly, strašně podhodnocené, díky lidem (fanoušci teploušských dramat apod.) kteří chtěli zafrajeřit a i přesto, že se jim nelíbila jednička, tak se podívali i na dvojku, kdy samozřejmě věděli dopředu, že tomu dají odpad. Chrrr pfuj. (Btw, Quentin Tarantino, jako executive producer) ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem se nenudil. Eli Roth nejspíš přece jenom kámošením s Tarantinem pochytil pár informací o tom, jak se točí filmy, takže druhý Hostel má už něco jako atmosféru a závěr bych opatrně nazval působivým. Není to sice o nic menší sračka než jednička (příběh zůstává stejný, jen oběti jsou teď holky), ale svou hovadností spíš baví než prudí. Využití lidovek (byť českých) mi přišlo docela zajímavé a na Rotha nezvykle osobité. Ale hlavně je tu Milan Kňažko, který se pro roli ultradrsného zabijáka Saši asi narodil - na scénu s cikáňaty nezapomenete, za to ručím! P.S. Zhlédnuto z ripu pracovní DVD kopie, povalujícího se na internetu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Myslím, ba dokonce jsem pevně přesvědčen, že minimálně jedna věc se od prvního dílu zcela změnila. Naprosto zde chybí jakýkoliv náznak napětí. Což je v hororu sakra cítit. O co tu běží už jsme měli možnost poznat v prvním hostelu, takže moment překvapení je zde, jako slovem ze slovníku spisovné eskymáčtiny. Pořád tam však nechybí nějaká ta laskominka, na kterých je vlastně celý film vybudován a snad taky proto se chystám hodnotit tak, jak se chystám hodnotit. Jsem rád, že ve filmu opět hrají idioti. Teoretická sestava a teoretická hlavně proto, že předpokládejme oproštění od dat narození i smrti v podobě Einstein, Newton a třeba ještě da Vinci by asi s vrahouny nebyla v tak dokonalé symbióze, jako to zvládnuly tři chytré američanky, které za svoji chytrost také patřičně zaplatily. Druhý Hostel však vidím, jako horší Hostel. Proto slabé 2*. Každopádně na ten třetí Hostel se rozhodně chystám. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Hostelu od režiséra Eliho Rotha. Tento díl už jsem v kině neviděl, to už jsem viděl rovnou na DVD. No musím říct že tenhle díl už neni tak dobrej jako první i přesto jsem mu dal pět hvězdiček a to asi z nostalgie kvůli jedničce. Dvojka navazuje přesně na jedničku, přeživší postava Paxton (Jay Hernandez) se objeví jenom na začátku filmu, protože hned na začátku přijde jeho smrt, což mě trochu zklamalo, myslel jsem že tam bude v celym filmu, jeho postava byla dobrá, škoda. Máme tu stejnou zápletku akorát místo tří kluků jsou tady tři holky, co si udělají výlet a opět se jdou zabydlet do toho samého hostelu. A únos a mučení může začít v plný kráse. Rozhodně nejlepší scény jsou řezání kosou do těla a ustřihnutý penis nůžkama který skončí jako potrava pro psa :D Hlavní hrdinka Beth (Lauren German) se role ujala dobře a též slovenský herec Milan Kňažko taky neni vůbec špatnej. Moc se mi líbilo jak v tomhle dílu ukázali jak celá ta organizace na vraždění lidí funguje. Skvělá cameo rolička legendárního režiséra Ruggera Deodata, natočil nejznámější film o kanibalech - Cannibal Holocaust (1980). Právě proto dostal v tomhle filmu roli kanibala, jak si s radostí uřezává maso z nohy svojí oběti. Škoda že tam neměl delší scénu. Gore scény jsou tady opět skvělý a kamera i střih supr. Je to docela slušný pokračování, ale něco mi tam pořád chybělo a to byla asi hlavní postava z prvního dílu co tady nechali zabít hned na začátku, fakt škoda. Taky už ten děj nebyl tak napínavej. Na jedničku už to rozhodně nemá, zase lepší než třetí díl, to určitě. Bavil jsem se dobře. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Režisér měl k dispozici kolem dvou set komparzistů včetně asi čtyřiceti děvčat ve věku čtyři až devět let, oblečených jako mažoretky. (Bauer)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama