Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (923)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Některé scény jsou dobré, jiné horší, ale celkově to je prostě jen průměrná vykradačka mnohem lepších titulů, kde prostě vím, že James Bond, agent Bourne nebo třeba hrdina z filmu Crank, by danou situaci zvládli ještě lépe, přesvědčivějc. Ani Motorhead burácející Ace of Spades v jedné přestřelce už tomu nepomůžou. Myslím, že na vině je režie, herecký výkony ujdou a scénář také není nejhorší, ačkoliv něco převratného to není ani omylem. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Clive Owen potvrzuje, že je tím nejlepším dekadentním hrdinou součastnosti! Shoot 'Em Up je akční lahůdkou pro milovníky tohohle crazy žánru, kde se na jeden zásobník z pistole postřílí celá armáda. Já tohle doslova žeru, a proto je mi jedno, jestli je to reálný a nebo není, a taky proto dávám tak vysoké hodnocení. Opravdová smršť! V některých momentech to asociuje Tarantina. Bellucci vypadá jako správná kurva a ta erotická scéna je famozní. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„What I really hate, is a pussy with a gun in his hand.“ No jo, Clive, člověk míní, osud (Davis) mění.. Britský elitní střelec, porodník, bulletproof chůva a ochránce italských kojných v jednom uprostřed karotenové akční jízdy bez předpisů, kde se snaha o efektnost za každou cenu stala ve finále otravnou. Nejspíš to měla být stylová záležitost pro vypnutý mozek zábavy chtivých mas, ale mně by se ji nepodařilo uzřít, i kdybych sežral nosy všem sněhulákům světa.. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tento film geniálně demonstruje současný stav středního komerčního proudu hollywoodské rádoby cool moderní kinematografie. Nebál bych se tvrdit, že je v pěkných sračkách. Samé cool hlášky, akce je ještě akčnější, ten největší drsoň je ještě drsnější a sexbomby jsou ještě více sexy (což jediné by snad až zase tak nevadilo). Takže jestli tenhle paskvil měl ať už přímo parodovat, či napodobovat některé slavné filmové milníky let minulých, nepovedlo se. Větší blbost v kině totiž v letošním roce neuvidíte. Nerozumím těm hvězdným jménům, nerozumím neuvěřitelně nepřehledným a špatným akčních scénám, nerozumím celému tomuto břečkoidnímu rádoby stylovému bijáku. Někdy se člověk i zasměje, ale určitě ne v tom správném smyslu. Gigasračka. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Říká se, že nic se nemá přehánět. A v SEJMI JE VŠECHNY na tohle pořekadlo očividně zapoměli. Michael Davis měl dobré úmysly ale nedokázal z nich vytřískat nic víc než lehký nadprůměr. A to hlavně díky skvělým hercům, podařeným hláškám a novým neokoukaným nápadům. Možná kdyby to podle jeho scénáře natočil někdo jiný. Třeba takový... no já nevím... Míša Bayů? :) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Postavu Olivera ztvárnila hned tři mimina. (Ouwen)
  • Clive Owen sa vo filme vozí na BMW. Na autách tejto značky Clive Owen natáčal aj reklamné filmy (The Hire), ktoré režírovali režiséri ako je Ang Lee, Tony Scott či John Woo. (youtoo18)
  • Během seskoku padákem jsou během střelby ruce hlavního hrdiny střídavě s rukavicemi a bez rukavic. (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama