Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po dlhých 15 rokoch, vo sviatok vianočný, uniká z psychiatrickej liečebne pre nebezpečných páchateľov sériový vrah Billy Lenz. Jeho cesta vedia tam, kde pred niekoľkými rokmi nestihol dokončiť svoje vianočné "prekvapenie". "Santa tento rok nepríde. Rusi zostrelili jeho sane" :D Milý, miestami dokonca sarkasticko vtipne natočený vianočný slasher s ideálnou dĺžkou stopáže pred spaním. Bodlo by viac gore, ale inak budú fanúšikovia tohto subžánru celkom spokojný. Ja som bol - 60%. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Glen Morgan podle mě přistoupil k remaku tím nejlepším způsobem. Ze (sub)žánrotvorného leč pekelně nudného originálu si vzal to nejlepší - vánoční atmosféru a barák plný pěkných holek - a nebral původní film ani předělávku nijak vážně (zabítí vánočním cukrátkem nebo masové perníčky), zato vytůroval nápadité krvavé vraždy a brutalitu a navrch přihodil rádobyšokující pointu. A výsledek je dle mého nejen výrazně lepší než třeba u nového PROM NIGHT nebo PÁTKU TŘINÁCTÉHO, ale válcuje i originál. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Snesitelný remake, který se nesnaží jen dojit nápady originálu, ale chce dát aspoň trochu zajímavou backstory záporné postavě a vytváří tak docela bizarní vánoční legendu. Kámen úrazu však je, že o kladné postavy se scénář pak už vůbec nezajímá, tím pádem tu máme jen frontu totálně zaměnitelných postav připravených na porážku, na nichž vám nebude ani trochu záležet. Určitou vynalézavost v provedení mordů tomuto filmu ale upřít nelze. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na tento film přesně 24. 12. a čekal, co mě čeká:-) Nic, nic a nic. Nuda, šeď a bída. Až vám toto DVD nabídne bába v trafice, tak ho odmítněte. Vyšel i originál. Nemám odvahu si ho pustit. Ale asi budu muset, nebo mě ty neviděné DVD brzy zasypou:-) Zpět k filmu. Vidíme žalostný scénář. Nudný děj. Hudba nikterak líbivá. Herci přehrávají. To by stačilo. Jedna hvězda, výše nejdu. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Mně se tento remake líbil o hvězdu víc než originál z roku 1974, měl větší spád a nedělal si křeče s nějakým tajemnem. Tam, kde ve starší verzi chyběly nějaké informace (kdo, proč), tady dosadili psychopatovi příšernou matku a bylo... vymalováno. Jediné, co mají obě verze společné, jsou tuctové studentky, které nyní v onom domě bydlí, takže je jedno, která to schytá jako první a která jako poslední. Když napíšu, že mě tento slasher vánočně naladil, budu lidskou společností vyloučena? (ale no tak lidi, vánočně nazdobený dům, světýlka, dárečky pod stromečkem, sníh... ne? ;-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Původní název byl Bloody Christmas. (JasonIX)
  • Kristin Cavallari odmítla roli Kelli. (Stocki)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama